Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetes vagyok. Ha a picurkám...

30 hetes vagyok. Ha a picurkám, csak egyszer egyszer rúg egy gyengécskét most már második napja, az nem jelent bajt?

Figyelt kérdés
Aktív kis fickó amúgy, de tegnap is és ma is csak néha rúg egyet, vagy kinyomja magát, majd belapít. Ez nem jelenti hogy valami baja lenne ugye?
2008. szept. 18. 09:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én 31 hetes vagyok. Múlt héten pont így voltunk mi is, alig-alig mozgott néhány napig. De utána újra beindult. Ilyenkor már kevesebb a helyük, nem tudnak úgy rúgkapálni. Ne aggódj. Amíg érzed rendszeresen, addigt nincs gond!
2008. szept. 18. 09:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne aggódj!Voltak nekem is olyan napok amikor nem igen mozgott.Ez az időjárás is befolyásolhatja őket.
2008. szept. 18. 09:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat. Boldog babavárást Nektek!
2008. szept. 18. 10:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

32 hetes vagyok es nekem ugyan ez van. van hogy 2 napig alig erzem hogy mocorogna, aztan jon egy egesz napos hancur.

A babak ebben az idoszakban kb 20 orat alszanak a pociban es mikor aktiv napja van kell az a par nap piheno hogy behozza a lemaradast :D Pontosan igy fogalmazott a dokim mikor panaszkodtam :D Szoval ne aggodj , minden rendben csak egy jo nagyot pihizik, de ne felj bepotolja holnap a sok mocorgast :D

2008. szept. 18. 10:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Szia. Hát remélem. 2 nap aggódás után megérdemelném, hogy egy napot bulizzon:))
2008. szept. 18. 10:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Tenyleg nincs semmi gond.En 31 hetes vagyok,nekem 4 napja alig alig mocorog eggyett kettot egy nap,tegnap ra is kerdeztem a nodokimra es mondta hogy ha nem mozog es aggodom akkor kicsit simogassam,nyomogassam oldalt a hasam arra felebred.Amugy az a fontos hogy jelezzen kozbe kozbe..ugy latszik van ilyen idoszak mikor lustabbak..
2008. szept. 18. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!