Saját esküvő 14 hetes terhesen. Mi erről a véleményetek?
Sok boldogságot! Éljen az ifjú pár!
Voltam már olyan esküvőn is ahol az ara több mint félidős volt és végig talpon volt. Annyi különbség volt, hogy nem vállon átvetve vagy egyéb "durva" módokon lopták el a jólmegtermett férfi barátok, hanem szépen kicsempészték a háttérben amikor mosdóba ment.
A ruhát meglehet igazítani. A testi lelki fittséged pedig te érzed. Innentől kezdve a ti döntésetek, hogy milyen kaliberű és mettől meddig tartó ünneplésre vállalkoztok.
Kellemes babavárást.
En 29 hetea voltam a lanyommal az eskuvonkon!
Vegig talpon, tanoltam.
18 hetes voltam, amikor az esküvőnk volt. Nem így terveztük, már másfél éve akartunk babát, csak nem jött össze. Aztán úgy voltunk vele, hogy nem várunk tovább, tartsuk meg végre az esküvőt. Kitűztük a napját, elkezdtük szervezni, erre kiderült, hogy babát várok :D Szerencsére a ruhám akkor még nem volt meg, és amúgy is varrattam, és nem is akartam testhezsimulósat, mert nekem az egyébként sem áll jól. A-vonalú, mell alatt bővülő ruhám volt, nem is látszott, hogy van már egy pici pocakom. Nem volt szándékom, hogy eltakarjam, de nem is akartam olyat, ami szorít, kényelmetlen. Ha nem lettem volna terhes, akkor is ilyen ruhám lett volna.
Nem engedi az oldal, hogy külön a képet linkeljem, de ha itt legörgetsz, akkor vannak tök jó képek róla, ugyanezt a ruhát csináltattam meg, csak nem ennyire kivágottan: [link]
Táncolni ugyanúgy táncoltam a lagzin, mintha nem lettem volna terhes, igazából nem sok különbség volt, csak annyi, hogy a szertartáson alkoholmentes pezsgővel koccintottunk, az étteremben meg egy kisujjnyi boron kívül csak ásványvizet meg üdítőt ittam. De ez nem is zavart, nagyon jól szórakoztunk :) Igaz, nem volt az a nagy, hajnalig tartó mulatozás, nem is akartuk, mert azzal tisztában voltunk, hogy fáradékonyabb vagyok így, szóval hajnali egyig tartott a buli, így is írtuk a meghívóra, ebből sem volt gondja senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!