40+1-nél járok, gyulladt aranyérrel kezdenek a szüléshez ilyen közel bármit?
Egyébként hasonlóan voltam vele. Ráadásul a szülés komplikált volt, a gyerek mellett az orvos két kezét is megszültem párszor. Emiatt szó szerint egy fél szőlőfürtnyi aranyér türemkedett ki.
Akkora volt, hogy az egy hetes varratszedésen a nőgyógyászom odahívta az asszisztensét is, hogy nézze meg, ilyet még nem látott. Ülni természetesen nem tudtam.
Ami utána segített:
-Detralex 3x2 naponta
- Lydocain krémmel átkenni, utána
- svédcseppes ecsetelés
- majd Lioton géllel fejeztem be.
Ezt naponta háromszor (a Detralex értelemszerűen esetenként 2 db) csináltam meg, előtte alaposan megmostam a területet. Egy hét alatt mogyorónyira visszahúzódott, később csak esztétikailag zavaró pici bőrtasak maradt vissza, de ezzel elvagyok.
Nekem egy hettel szules elott jott igy ki, amikor beilleszkedett a gyerek feje es leszalltt a hasam.
Nagyon kinlodtam, szo szerint sirtam mar nehany oraval ebreses utan, mert annyira fajt. Delutan maar sem lepni, sem ulni nem tudtam es azert imadkoztam, hogy ne kelljen meg szulni, mert nem fogok igy birni bemenni a korhazba.
Az orvos detralex kurat ajanlott, plusz kremet es kulot hasznaltam. Igy 5 nap alatt eljutottam odaig, hogy nagyon szepen visszahuzodott es ugyan el nem tunt, de nem szenvedtem tovabb.
Szulesnel nagy meglepetesre semmi gondot nem okozott, nem is jott ki jobban, pedig gatvedelemmel szultem nagy babat, biztos voltam benne, hogy a hosszu es eleg nehez kitolasi szakasz utan rosszabodott a helyzet. Nagyon mellglepodtem, amikor szules utan realizaltam, hogy nem lett rosszabb es nem is faj. Utana heteken belul teljesen visszahuzodott.
Az utolso elotti vagyok.
Nekem tuti a detralex segitett, ahogy elkezdtem szedni, ra 3 napra mar alig fajt. A tobbit (kremet, kupot) is hasznaltam, de azok szerintem olyan foku aranyernel mar nem sokat ertek.
Ez tobb, mint 7 eve volt, azota csak akkor van vele gondom, ha pl nyaralunk es nem figyelek a taplalkozasomra egy ideig.
A masodik terhessegnel ki sem jott rgyaltalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!