Teljesen panaszmentes terhesség?
Szerencsés vagy. :) Nekem az első terhességem volt ilyen. Az utolsó 2-3hét volt kellemetlen a hátfájás miatt, de semmi gondom nem volt amúgy. Most sajnos nem voltam ennyire szerencsés. De a maradék időt már fél lábon is kibírom. ;)
38+4hetes vagyok.
36. hétben vagyok, csak pár apróság volt eddig, ami nem tartott sokáig, vagy most már a nagy pocakhoz köthető. Egyik barátnőmnek meg még ennyi sem volt, egyáltalán semmi, már megszületett azóta a babája, a szülés is nagyon gyors volt, és a felépülés is.
Egyébként sokkal gyakoribb, hogy rendben van minden, és nincs tünet, főleg a 25. hét előtt, mint azt gondolják, egyes becslések szerint a nők 50%-nál panaszmentes az első trimeszter.
Méhösszehúzódásokkal meg még ráérsz, bár van, akinek a 2. trimeszter közepétől már vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!