Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Teljesen panaszmentes terhesség?

Teljesen panaszmentes terhesség?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt hallom, látom, olvasom, és mindenki azt kérdezgeti, hogy milyen problémáim kellene hogy legyenek terhesség miatt. Rosszullétek, gyengeség, hányás, visszerek, ödémák, aranyér, székrekedés, kényelmetlen fekvés, méhösszehúzódások, haskeményedés, mellfeszülés. Normális az, hogy ezek közül egyiket sem tapasztaltam mindeddig, 25 hétig? Pontosan olyan jól vagyok, mint bármikor. Előfordul az ilyesmi, vagy ez nem normális?
2016. jan. 28. 16:22
 1/7 anonim ***** válasza:
irigyellek.
2016. jan. 28. 16:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Ma voltam orvosnál 5-en vártunk ebböl 3-an mesélték hogy szinte tünetmentesek az elejétöl.Örülj neki hogy semmi panaszod a lényeg hogy a bsba jól fejlődjön ;)
2016. jan. 28. 16:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem a második terhességem volt ilyen.
2016. jan. 28. 16:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerencsés vagy. :) Nekem az első terhességem volt ilyen. Az utolsó 2-3hét volt kellemetlen a hátfájás miatt, de semmi gondom nem volt amúgy. Most sajnos nem voltam ennyire szerencsés. De a maradék időt már fél lábon is kibírom. ;)

38+4hetes vagyok.

2016. jan. 28. 16:51
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem egeszen 8 honapig nem volt semmi panasz, most meg olyan joslok jonnek ram 39 hetesen (37-38 hetesen kezdodott a joslofajas) hogy ihaj :D
2016. jan. 28. 18:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Arról, hogy panaszmentes-e, majd a szülés után nyilatkozz. Egyébként nekem sem volt semmi extra gondom, csupán apró kellemetlenségek (éjszakai ébredések a hólyag miatt, bővebb folyás, előtej szivárgás stb.), illetve az utolsó 1-2 hét már elég terhesre sikeredett.
2016. jan. 28. 18:41
 7/7 anonim ***** válasza:

36. hétben vagyok, csak pár apróság volt eddig, ami nem tartott sokáig, vagy most már a nagy pocakhoz köthető. Egyik barátnőmnek meg még ennyi sem volt, egyáltalán semmi, már megszületett azóta a babája, a szülés is nagyon gyors volt, és a felépülés is.

Egyébként sokkal gyakoribb, hogy rendben van minden, és nincs tünet, főleg a 25. hét előtt, mint azt gondolják, egyes becslések szerint a nők 50%-nál panaszmentes az első trimeszter.

Méhösszehúzódásokkal meg még ráérsz, bár van, akinek a 2. trimeszter közepétől már vannak.

2016. jan. 29. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!