Nászutra megyünk a férjemmel,12hetes leszek. Repülöre kell szállnom, az én állapotomba ez lehetséges?
Figyelt kérdés
2008. szept. 17. 20:48
1/5 anonim válasza:
Persze, lehetséges. A hosszú utakat nem javasolják, de azt is csak azért nem, mert a hosszú ülés nem tesz jót a vérkeringésnek.
Én a 30. hétben vagyok, az egész terhességem alatt havonta repülgettem, semmi bajunk. Ne idegeskedd túl a dolgodd, ne cipekedj.
2/5 anonim válasza:
nyugotan repulhetsz en is repultem raadasul elegge hoszu utra jottem,ocean tulra es 3 honapos terhes voltam!
3/5 anonim válasza:
Én úgy hallottam az első 3 hónapban és az utolsó 1 hónapban nem ajánlják,de ez nem jelenti azt,hogy nem repülhetsz.Sok Boldogságot az ifjú párnak/családnak!:-))
4/5 anonim válasza:
Szia!Mi 12 hetesek voltunk,mikor 9 órát repültünk egyfolytában..Nekem nem volt semmi-azonkívül,hogy unalmas volt.. :) -figyelj arra,hogy folyamatosan,legalább óránként mozgasd meg a lábaid,lábujjaktól kezdve felfelé!Sétálni mókás a repcsin,de próbáld meg azt is.Ha csak egy-két órát repültök,az gyorsan eltelik.
Jó utat!16 hetes kismami
5/5 anonim válasza:
12 hetesen repültünk Egyiptomba, s semmi gond nem lett belőle. Próbálj aludni, s akkor hamarabb eltelik aZ út.
Sok boldogságot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!