Mennyi a valoszinusege hogy ikrek lesznek?
Figyelt kérdés
A noveremnek 3-as ikrei vannak. Elgondolkodtam, hogy majd ha oda kerul a sor, milyen valoszinuseggel lesznek nekik is iker gyermekeik? 3 petejuek, 2 fiu es egy lany.2016. jan. 27. 20:55
1/5 anonim válasza:
manapság a gyk tele van ikres szülőkkel, szóval rengeteg.
2/5 anonim válasza:
Mire vagy kíváncsi? Hogy a nővérednek lesznek-e? (a kérdésből ez derül ki)
Ha arra, hogy nektek lehet-e? Attól, hogy nekik az van még nem biztos, hogy nektek is az lesz.
Menj jóshoz, az megmondja. :)
3/5 anonim válasza:
Arra kíváncsi, hogy a nővére gyerekeinek ikrei lesznek-e. (legalábbis szerintem ez a kérdés).Szerintem nem túl nagy, valamennyivel biztos nagyobb az esély, mint normál testvéreknél, de nem sokkal.
4/5 anonim válasza:
Ha tesodról van szó így már hogy van elég kevés, de neked azért elég sok :D
A családban a nagyimnak volt ikerterhessége de nem maradtak meg. Lett a mamának 8 unokája, és vagyok a legidősebb, erre egypetéjű ikrekkel vagyok várandós :D
Szóval dolgozik azért a genetika :D
5/5 A kérdező kommentje:
Vegulis koszi a valaszokat mindekien, bar az onoka ocseimrl es az unokahugomrol kerdeztem, de lehet hulyen fogalmaztam :) De jo lenne ha nekem is ikreim lehetnenek....mindig ket kislanyra vagytam. :) Utolso valaszolonak sok boldogsagot a kicsikhez, gratulalok :)
2016. jan. 29. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!