Ki akadtam.13 hetes terhes vagyok, ma mentem dolgozni. Tehát eddig is dolgoztam, de mikor megtudtam hogy babát várok, eljöttem, nehogy felfázzak stb. Ma is csal lightos munkát végeztem, de hajnal 5-kor keltem és elfáradtam. Írnátok?
hát, én otthagytam volna azt a takarítógépet. a porszívózást nálunk mostanában a férjem végzi. nekünk még olyan régi porszívónk van, aminbek rövid a csöve, hajolgatni kell vele. így azt ráhagyom, ennyit megtehet ő is. de én is dolgozom, függetlenül attól hogy voltam kórházban is, és veszélyeztetet terhes is vagyok, de amíg bírom és amíg a doki engedi, hát szívesen dolgozom. még azágynemüket is én húzom át, pedig egy paplan megemelése és áthúzása még terhesség nélkül sem könnyű.
ne érts félre, de szerintem a babaszoba kialakítása is még túl korai, bár ebben biztosan csak én gondolkodom így.
az én életem ugyanúgy megy tovább, két busszal megyek reggel dolgozni és két busszal jövök haza. mindent módjával teszem, de nem szertem ha pátyolgatnak és agyon kímélnek. fáradtabb vagyok persze, de ez vele jár!
bezséljétek meg a pároddal, osszátok be a munkát, és kicsit kevesebb nyafogás és mártírkodás.
rmeélem nem bántottalak meg, de bevallom van negatív tapasztalatom kismamákkal. a sógórnőm csak azért hazudta hogy veszélyezetetett, hogy ne kelljen dolgozni és otthon egész nap csak lustálkodhasson. a másik sógórnőm is nem győzött nyafogni, meg körbeugráltatni magát. szóval előttem már volt negatív példa és ezeket igyekszem elkerülni.
üdv, 14 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!