Azért talán létezik más út is! Ezek szerint sikerült teherbe esned, és még korainak érzed, amit meg tudok érteni. De nem szabad eldobni az életed! Beszélj a szüleiddel, ők segíteni fognak! Csak soha ne add fel a reményt! Az élet szép, még ha néha kegyetlen is!
2010. márc. 28. 16:59
2/12 A kérdező kommentje:
nem rolam van,hanem egyik legjobb baratnomrol,aki attol fel hogy terhes,de amitol megjobban fel,az az hogy nogyogyaszhoz menjen,vagy legalabb egy terhessegi tesztet csinlajon.
2010. márc. 28. 17:02
3/12 anonim válasza:
Osztom az első válaszoló véleményét. Nem csak ez a két megoldás létezik, ez a két véglet.
Elmesélhetted volna mi történt, bár mi itt igazából segíteni nem tudunk, de a szüleiddel mindenképp beszélned kellene. Nem lehet olyan kilátástalan a helyzet, hogy a halálon gondolkozz.
2010. márc. 28. 17:05
4/12 anonim válasza:
Ha úgy érzed ezt nem tudják a szüleid, vagy a környezetetd elfogadni, ha teljessen egyedül vagy a problémáddal hívj ingyenes szolgálatokat telefonon (sajna pontosat nem tudok mondani, hátha valaki tud ebben itt segíteni). Vagy olyanokkal beszélj, és kérj segítséget akikre rábízhatod a titkod anélkül, hogy a szüleidnek tovább mondanák, és itt nem barátnőkre, hanem szakemberekre gondolok: Bármilyen egészségügyben dolgozó, vagy nővér ismerős, vagy a családsegítősök, esetleg lelkész... Tarts ki! Hidd el, megéri minél több véleményt meghallgatni, hiszen ide is feltetted a kérdést!
2010. márc. 28. 17:10
5/12 anonim válasza:
Első vagyok. Akkor gondolom te vagy a legjobb barátnője. Próbáld meg rábeszélni egy tesztre, csináljátok meg együtt, hisz lehet nem is azért késik neki. Ilyen korban még késhet más okból is. Ha bebizonyosodik, hogy terhes, és nem akar senkinek szólni, akkor itt a te kezedben van minden! Ebben az esetben neked kell szólni a szüleinek! Tudom egy ideig akkor rád se fog nézni, és utálni fog emiatt, de inkább utáljon, mintsem bármi baja legyen! Ha szereted őt, akkor ennyit megérdemel, aztán úgyis meg fog bocsájtani, és belátja, hogy ez a megoldás csak most tűnik neki jónak! Kérlek vigyázz a barátnődre nagyon!
2010. márc. 28. 17:11
6/12 anonim válasza:
Először csináljon tesztet,és a többi akkor már magától eldől...
majd ird meg mi lett
2010. márc. 28. 17:32
7/12 anonim válasza:
Sosem értettem az ilyen kislányokat! Mondd meg neki hogy ha b*szni volt bátorsága akkor ehhez is legyen! Ha terhes előbb utóbb úgyis kiderül!
2010. márc. 28. 18:03
8/12 anonim válasza:
szerintem a második lehetőség jó lesz neki. túl sok ilyen mikroba agyú van már úgyis a világban.
2010. márc. 28. 20:24
9/12 anonim válasza:
multkor utaztam a vonaton egy anyával, és lányával, és egy két hetes babával. A lánynak az anyja ölében volt a baba, és akármit kérdeztem ő válaszolt, azt hittem ő az anya. Megkérdeztem a lányt hogy menyi idős, mondta hogy 15. Mondom a baba tied? Elkezdi, igen, két hetes :O És nem volt szive elvetetni. Hát köpni nyelni nem tudtam, egy 15 éves anya volt mellettem....
(és én azt hittem a huga, az a pici baba)
2010. márc. 28. 21:56
10/12 anonim válasza:
Semmiképp ne legyen öngyilkos.Egyáltalán, akinek ez megfordul a fejében, az beteg.Szerintem előbb keressen fel egy pszichiátert, de tényleg.Nem vicc!Nagyon durva az ilyen, már bocs!Még egy- két év, és azt fogjuk olvasni, hogy :"9 éves vagyok, és terhes.SOS!"Ezek a mai kiscsajok csak úgy szétteszik a lábukat, és bele sem gondolnak, hogy mi lesz ebből.Ha abortusz, egész életében rémálmok gyötrik majd, és soha nem tudja magának megbocsájtani.Ha megszüli,az sem lesz egy idilli állapot.Én csak a gyereket sajnálom, aki nem kérte, hogy legyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!