Lepény a mellső falon tapad, mélyen, ez változhat? Mi az esélye?
Szia! Nyugodj meg, ha 19 hetes vagy még csak, akkor a méh növekedésével feljebb kerülhet a méhlepény. Az nem baj, hogy mellső fali, a problémát az okozza, ha mélyen tapad vagy ha teljesen ráfekszik a méhszájra. Biztosan figyelni fognak a dologra az orvosok, mindenesetre szorítok, hogy feljebb kerüljön az a méhlepény és több problémád már ne legyen belőle!
Boldog és további gondtalan babavárást kívánok!
Szia. Ugyanez volt nekem is a 19. heti UHn. Mellső falon, mélyen. Mondjuk én nem véreztem szerencsére, de a dokim épp szabin volt úgyhogy nem is mondta el senki, hogy azért jó volna, ha kicsit lassítanék. Most voltam a 29. héten megit UHn, már sokkal fentebb tapad és nem okozhat problémát.
Azért vigyázz magadra, főleg ha vérzel, de nekem azt mondta erre a doki, hogy a vérezgetésnek is szerencsére a legtöbbször "nagyobb a füstje, mint a lángja"...
Biztos, hogy feljebb megy, nyugi, ettől még szülhetsz rendesen stb. Csak néhány hétig kell lassítani, nem emelni, nem erőlködni, nemnagyon szexelni..:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!