Kérlek mondjátok meg hogy szerintetek hány kg vagyok (6 hónapos ), kép lent. Szerintem téved a mérleg a terhesgondozáson?
A hasam már látszik ami természetes, viszont elég komoly súlyproblémákkal küzdöttem anno, az itthoni a védőnős mérleg között HÉT kg különbség van, nem hagy nyugodni és tudom hogy nem ezzel kellene foglalkoznom de nem megy.... 166 cm magas vagyok.
Utolsó igen :D senki nem mondja meg... annyi hogy mintha duci lennék ( na az lenne a baba) , régebben nem volt hasam, kb semmi :D nem kifelé nő hanem a gyomromat szorítja össze szóval ebből adódóan gyomorsav, hányás stb :/
Utsó előtti válaszoló:
Nem nyugodtam. Átmentem a nagymamámhoz, 2 mérlege is van. mindkettő egyezett kb fél kg híján az itthonival
A védőnőnél eleinte volt egy mérleg, ami mindig 3,5 kg-mal többet mutatott, mint az itthoni. Aztán tönkrement. :))) De én annó mondtam, hogy otthon kevesebb vagyok, és már úgy mentem mindig, hogy pont előtte lemérekeztem itthon, így tudtam a különbséget és nem idegeskedtem rajta.:) Nekik azt kell sajnos beírni, amit ott látnak. Az új mérleg az talán csak fél-egy kg-ot csal. :)
Tényleg nem mondaná meg senki, hogy babát vársz, nem hogy 6 hónapos vagy. Én is ilyen alkat vagyok. Én olyan 60-62-nek mondtalak volna.
Hát, nekem a terhesgondozó orvosomnál volt anno olyan mérleg (nem digitális), ami egyszer +5 kilóval többet, máskor meg -3 kilóval kevesebbet mutatott, mint az otthoni digitális mérlegem...Úgyhogy én a vizsgálat előtt mindig megmérekeztem otthon a digitális mérlegen, és azt a számot diktáltam be.
A hasad mérete miatt ne aggódj, nekem mindkét terhességnél kb. ekkora volt a 25. héten, és kb. ekkortól fogva gyomorgyűrűként funkcionáltak a gyerekeim. Alig tudtam valamit enni, annyira nyomtak, és hármasával kapkodtam a Rennie-t a savam miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!