Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetes terhes vagyok. A...

10 hetes terhes vagyok. A párommal együttlét után észrevettem egy kis vért az óvszeren. A doki engedte a szexet. Mekkora lehet baj?

Figyelt kérdés

Nem vérzem azóta,nincs fájdalmam,előtte se véreztem.

Nem lehet hogy az óvszer kidörzsölte a hüvelyt?

Szedek elég rég utrogestant,az is elvékonyíthatja a hámréteget.

Mit tegyek?

2010. márc. 28. 14:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Semmit ne tegyél!Nyugodj meg és ennyi!Figyeld magad, de nem lesz gond!Ez csak felületi sérülés volt, aminek semmi köze a babához!Nem szeretnél indiszkrét lenni, de miért óvszerrel szeretkeztek?,Terhesebb már nem lehetsz, gondolom nem alkalmi a partnered, így a fertőzés is kizárt!Nem értem!De persze magánügy!

A lényeg hogy semmi probléma nem lesz, viszont ha a továbbiakban vérzést, vagy görcsöket tapasztalsz keress fel egy orvost!

2010. márc. 28. 14:31
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha nincs vérzés és erős görcs akkor nincs semmi baj.Miért használtok óvszert?Az csak akkor kell ha már nyilik a méhszáj a fertőzés veszély miatt.Pontosabban hogy a méhbe ne jusson fel semmilyen baci.Addig felesleges.Mi sosem használtunk ilyenkor használhatod még utánna eleget.3 gyerekem van :D Valószínű az óvszer okozta.

Sexelni lehet nyugodtan nem lesz baj.Mi még utolsó nap is :D

Üdv.egy ápolónő

2010. márc. 28. 14:32
 3/8 A kérdező kommentje:
mert azt mondta a doki hogy a párom ne élvezzen belém,mert az ondó vetéléshez vezethet.
2010. márc. 28. 14:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Én csak az óvszerhez szólnék hozzá annyit,hogy mi is abba,csak abba csináljuk,hiába állandó partnerem van 6éve és nem lép félre,de én sajnos nagyon hajlamos vagyok minden fertőzésre,és nemkell ehhez félrelépnie a páromnak,de vigyázok el ne kapjak valamit a baba érdekébe,szerintem ebbe nincs semmi ha óvni akarja ezzel a babáját.(20h)
2010. márc. 28. 15:23
 5/8 anonim ***** válasza:

Írtam hogy nem piszkálás kép kérdeztem, csak érdekelt, mert nem tudtam az okát!

Én 30 hetes vagyok, és úgy tudtam csak a már előrehaladott terhességnél okozhat koraszülést, szülésbeindítást a spermium!

2010. márc. 28. 16:57
 6/8 anonim ***** válasza:
nem lehet akkora, de azért szerintem menj dokihoz, legalább holnap.....a vér nem jó
2010. márc. 30. 19:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Èn azért elmentem bvolna a helyedbe dokihoz.

Lehet hogy a méhböl jön a vérzés ezt te nem tudhatod, és az rossz. Akkor feküdnöd kell.

Nekem volt 3 hétig ennyi idösen vérzésem. nekem a méhszáj volt érzékeny, és mintha egy hajszál ér pattant volna el, barnáztam folyamatosan. De az orvosok mindig egyböl megvizsgáltak hogy nem-e a méhböl jön. Nekem elmúlt , de bármikor eljöhet. szerintem nálad sincs nagy baj, de azért ha megint elöfordul menj el olrvoshoz.

Mi 2x voltunk ügyeleten. De mondjuk mi nem sextöl volt.

2010. márc. 31. 09:06
 8/8 anonim ***** válasza:
tg
2010. márc. 31. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!