Normális, ha megyek, vagy csak úgy állok, hogy szinte azt érzem, h a babám teljesen a szeméremcsontomnál van?
Figyelt kérdés
Nem állandóan de eleget ahhoz,hogy szinte alig bírok menni.Ilyenkor nyom szúr odalent.Nagyon kellemetlen,majdnem hogy fáj.De ezen kívül sem vérzés,sem görcs nincs.31+6hetes vagyok.
csütörtökön megyek dokihoz
2010. márc. 28. 14:17
1/3 anonim válasza:
Szia, szerintem normális. Jártam kismama tornára és az ottani 12 kismamából 10 tudta, miről beszélek, mikor ugyanerről számoltam be. Nekem is a 32. hét táján kezdődött és a szülésig éreztem :(
2/3 anonim válasza:
Én is így vagyok, menni alig bírok, mert 10 perc után nyomódik, és órák kellenek utána, mire elmúlik...
Ezt el kell fogadni, más megoldás nincs sajnos.
31 hetes km
3/3 anonim válasza:
Ne aggodj , én is igy vagyok....Valamikor kisebb vagy máskor nagyobb sétánál.. olyan mint ha leakarna szakadnai s nem tudok menni tovább ilyenkor jót tesz ha leülsz jó pár percre míg elmulik
17 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!