37 hetes kismama vagyok. Kiváncsi lennék ha mondjuk este szexelnénk a párommal és hajnalba vagy reggel beindulna a szülés észrevennék hogy én elötte szexeltem? És ha igen nagyon ciki szerintetek? Észrevennék spermát?
Figyelt kérdés
2016. jan. 25. 19:06
12/12 anonim válasza:
A szorongas nem kor kerdese, de mit varunk egy olyan orszagban, ahol ha mar 2 kgval tobbet hizol a "megengedettnel" terhesen, akkor a vedonok jo nagy resze ugy nez rad, mint a veresrongyra, es jol le is b.asz? Van, aki aggodekonyabb a masiknal, ugyhogy itt nevtelenul feltesz egy kerdest, ebben semmi ego nincs, ezert van ez az oldal.
Terhesen meg sok no joval tobb dolgon aggodik, mint alapbol, foleg szules elott. Hormonok miatt, nem tudom, hogy hallottatok-e mar errol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!