Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Húgyúti gyulladás gyanúja...

Húgyúti gyulladás gyanúja esetén másnak is megvárták a tenyésztés eredményét a kezeléssel?

Figyelt kérdés
2016. jan. 23. 09:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem. Adtak augmentint egy hét múlva meg megint kellett adnom vizeletet, már nem volt benne semmi. Tenyésztésem az életben nem volt még pedig nem egyszer volt húgyúti fertőzésem, még vesemedence gyulladásom is. Az augmentin mindig jó volt.
2016. jan. 23. 09:41
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem terhességem alatt mindig ezt akarta a háziorvos, hogy várjuk a tenyésztést. A nőgyógyászom mindig adott a vizelettesztre antibiotikumot és így meggyógyultam.:)

De terhességem előtt urológushoz jártam felfázással, mindig azonnal adtak gyógyszert.

2016. jan. 23. 09:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Nekem semmi panaszom nincs, labor szerint van gond. De mivel eddig majd meghaltam, mikor fertőzésem volt, nem is bánom, h megvárjuk a tenyésztést, lehet, most más baktérium, netán vírus okozza a gyulladást. Csak a baba miatt aggódom, 15 hetes vagyok.
2016. jan. 23. 14:03
 4/8 anonim válasza:

Nekem is megvárta a doki a tenyésztést, s csak utána írt fel antibiotikumot, amit 10 napig kellett szednem. Én is tünetmentes voltam, csak a laboreredmények alapján derült ki, hogy húgyúti fertőzésem van. A gyógyszer után meggyógyultam, eddig a babócával is minden rendben.

23hkm

2016. jan. 23. 14:25
 5/8 anonim ***** válasza:
nekem, amikor nem volt tünetem, de a vizeletemben baj volt, a dokim azt mondta, hogy nem tenyésztgetjük, mert nem a tüneteket gyógyítjuk, hanem a betegséget.:)
2016. jan. 23. 14:48
 6/8 A kérdező kommentje:

Mit kaptál 4-es?

Az augmentin fogékonnyá tesz a hüvelygombára, vagy valami ilyesmi, a dokim mondta.

Évekkel ezelőtt Tarivid-et, illetve Ciprinolt kaptam, de ezek nem adhatóak terhesnek.

2016. jan. 23. 15:47
 7/8 anonim válasza:
4-es vagyok: Cefaleksint írt fel az orvosom.
2016. jan. 25. 08:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Jó,hogy megvártuk a tenyésztést, mert olyan baktérium tenyészett ki, amelyik rezisztens az amoxicillin-származékokra, pl Augmentin. Nagy nehezen talált nekem az orvos olyan gyógyszert, ami várandósoknak is adható.
2016. jan. 30. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!