Két éve várunk a harmadik babára és most sikerült és Megijedtem?
Hasonlóan érzek én is. Biztos, hogy akarom én ezt? Bírni fogom? Normális vagyok egyáltalán?
Szerintem majd elmúlik, én legalábbis ebben reménykedem. :)
Én is mindig izgulok, hogy mi lesz, de tudom, hogy megtartanám, ha összejönne :)
Igaz, mi nem akarunk még, de megszakítás van szóval bármikor becsúszhat... főleg, hogy néha nem is sikerül megszakítani...
ne aggódj, inkább örülj!
# 3: én azt tapasztaltam, hogy pont attól érzem magam rosszabbul, ha elvárom magamtól, hogy örüljek.
Akkor elfojtanám az aggodalmam. Többedik gyereknél eleve normális szerintem az ijedtség, hiszen ilyenkor már nincsenek idealisztikus elképzeléseink a gyermekvállalásról, -nevelésről, hanem pontosan tudjuk, hogy mennyi nehézséggel fog járni, micsoda felelősséggel jár. (Viszont ha eddig ment, akkor gyakorlottabban miért ne menne?)
Kérdező, szerintem azért érzel lelkiismeret-furdalást, mert elvárnád magadtól, hogy örülj... és mivel vannak negatív érzéseid, ezért van bűntudatod. De hidd el, a negatív érzések is normálisak, abszolút belefér, nem leszel attól rosszabb anya, mert megijedtél. Meg lehet ám élni azt az ijedtséget, aggodalmat, akkor fog elmúlni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!