Kérlek nyugtassatok meg. Betegek lettünk, az orvosom augmentint irt. Volt aki ezt szedte es nem lett baj?
Akkor lenne baj, ha nem szednéd. Nekem is kellett antibiotikumot szednem terhesen, először húgyúti fertőzésre, aztán légúti megbetegedésre. Nem lett semmi gond. A másodiknál én Rhinospray Plus-t fújtam az orromba, bár a gyógyszertárban jóformán rájuk kellett parancsolnom, hogy odaadják, merthogy terhesen csak a tengervizes... Ja, hogyan költsünk el ezer forintot valamire, ami nem jó semmire című történet. Az üvege többet ér, mint ami benne van. Mellesleg a Rhinospray-re rá van írva, hogy csak az első trimeszterben nem szabad.
Semmi bajunk nem lett, se az orspray-től, se az antibiotikumtól.
Hát nálam sem ment gyorsan, én szilveszter óta náthás vagyok. Jó, most már csak nagyon enyhén, de hetekig taknyos voltam, és még most is kicsit érzem, hogy az orrom nem szelel rendesen. Javulni javul, csak lassan.
36 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!