Nyugtassatok meg, hogy ha 13 napja volt ovum mert akkor nagyon szúrt egész nap a petefészkem ma nem azért lett erős a tesztem mert ikrek lesznek?
szia!
Nekem a 15. dpon annyira halvány volt a 10-es tesztem, hogy ki is dobtam. Kb egy hét múlva lett erős. De ne izgulj, lehet előbb volt ovud, nem biztos, hogy azért erős, mert ikrek.
Ha egy nagy tüszőt làtott a doki, akkor kicsi az esély ikrekre. Legalàbbiss kétpetéjűre :)
Az hogy milyen erős a teszten a csìk, sokmindentől függ, pl. a teszt màrkàjàtól is. Az enyém is erős volt a 13. Dpo-n, az egyik legalàbbis, a màsik-ugyanolyan érzékenységű meg egész halvàny. Függ a csìk erőssége a vizelet koncentràltsàgàtól is.
Én is remélem, hogy nem ikrek :)
:) Utolsó mennyi idős terhes vagy?Tüneted van?
Tegnap a 10 es one stop délután látszik de halványan ma a kék csik nevű 25 ös délelőtt sokkal erősebben látszik igaz a tesztcsik is dupla széles mert nem nentről van lehet ezért tűnik erősebbnek?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!