Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetesen barnázás nagyon...

11 hetesen barnázás nagyon rosszat jelenthet? Lombikos, ikrek, Crinone gélt használok.

Figyelt kérdés

1,5 hete voltam uh-n, ahol 2 babát láttak, a barnás cucc olyan 1 hete kezdődött, de akkor még csak a progeszteron gél volt barna.

Mivel lombikos vagyok, ezért használok Crinone gélt, amiről olvastam, hogy távozhat barna színben. Na de ma már nem csak ez jön ki barnán, hanem barnás-bordós folyás is van mellette, amikor megtörlöm magam.

Most fekszem, vettem Rutascorbin-t.

Aki hasonló helyzetben volt tudna tanácsot adni, hogy mit tegyek, nála mi okozta a barnázást?

2015. jún. 29. 12:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mindenképpen orvos!! UH!! Nem a netet böngészni, hogy mi lehet az...
2015. jún. 29. 12:46
 2/14 anonim ***** válasza:
Orvos!!!!
2015. jún. 29. 12:51
 3/14 A kérdező kommentje:
Beszéltem már a dokival, de azt mondta délután 4-5 felé hívjam, hogy változott-e a helyzet, és akkor mond időpontot, hogy mikor menjek uh-ra.
2015. jún. 29. 12:55
 4/14 anonim ***** válasza:
Azonnal be a korhazba! Bocs, de nem ertem miert itt kerdezgetsz, foleg, ha lombikos is vagy. Gondolom reg vart terhesseg... remelem minden rendben lesz!
2015. jún. 29. 12:56
 5/14 anonim ***** válasza:
Erdekes doki, en lehet levaltanam... mi az, higy 4-5 fele mond idopontot??? Dobbenet!
2015. jún. 29. 12:58
 6/14 anonim ***** válasza:
Nekem hematómám (vérrög) volt a baba mellett, az vérzett. Vigyázni kell, mert "magával viheti" a babát a vérzés! Nekem feküdnöm kellett addig, amíg a hematóma fel nem szívódott. +magne B6 nagy mennyiségben, Rutascorbin.
2015. jún. 29. 13:23
 7/14 anonim ***** válasza:

Kérdező.

Voltál az orvosnál???

2015. jún. 29. 13:35
 8/14 anonim ***** válasza:
Rögtön be az ambulanciàra!!! Itt órák számítanak hidd el. Én feküdtem bent egy hetet a terhespatológián és sajnos láttam ilyeneket. volt akinek nem tudtak segíteni de a legtöbben problémamentesen távoztunk és pár hónap múlva egészséges babát szültünk. Egy pillanatot nem várnék a helyedben.
2015. jún. 29. 14:05
 9/14 anonim ***** válasza:
Na mi a helyzet azóta?
2015. jún. 29. 16:28
 10/14 A kérdező kommentje:

Mivel sajnos itt nincs délután rendelés a kórházban, és aki nem vérzik erősen, azt elküldik, hogy másnap jöjjön, így nem megyek be, felesleges lenne.

Hívtam a dokit, mivel nem lett rosszabb a helyzet, így holnap délelőtt kell bemennem hozzá, mert most szülőszobán van. Addig pihi, gyógyszerek.

Hát egyenlöre ennyi.

2015. jún. 29. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!