8. hetes kismama vagyok.6,5 hetesen voltam UH-on minden rendben volt. Utána jött a hányinger, hányás, borzongás és az álomkór, ezekből 3 napja már csak az utóbbi kettő maradt meg semmi más tünet. Aggódok, hogy minden rendben van-e?
Szedek másfél hete Duphastont napi kétszer, az visszafogja a vérzést akkor is ha baj lenne?
Pár éve, volt egy missed ab-om 8. héten, akkor is így kezdődött hogy egyszer csak megállt a tünet, hirtelen jól lettem, semmi vérzés és az UH mutatta hogy baj van. Mit tanácsoltok? Csak a 10. héten van újabb UH, addig idegeskedek hogy jól van-e a babókám.
Én külföldön elek, Angliában. Egyebkent Baranya megyei vagyok,Pécs alatt laknak a szüleim ! :)
Fefekudtem egy órára, felkeltem,es rettentő rosszul vagyok. 😏
Ez a hányinger ki készít nagyon.
Én jól vagyok még csak nem is émelygek :)
Ott fogsz szülni Angliában, vagy hazajössz majd?
Valószínűleg itt kint. De meg meglatjuk. Szeretnek otthon,de itt élünk es meg maradunk par evet,meg a bebi minimum 5-6eves nem lesz.
En ma dolgoztam. Es hol hanyok először? A munkahelyemen. 😩
Szornyu volt :(
Jo neked ,hogy semmi tünet nincs. En tok kesz vagyok mindig.
Jaj te ma vagy 8 hetes :)
En meg majd holnap
Ne aggódj! Nem lesz baj!!!! Csak pozitívan! Viszont ha van lehetőséged, menj el egy magandokihoz. Lehet kicsit húzós az ara ott hogy megnezzenek uh -n,de ha nem tudsz várni vagy aggodsz,en azt javaslom ne varj hétfőig.
Szorítok! Irj majd mindenkepp!
Engem ma is megnéztek ,es ma mar 19,8 mm a pindurkam 😍😊
10 nappal ezelőtt 9,1 mm volt :)
Nem akarlak zaklatni. De mindig nezem h írtál e :(
Hogy vagytok?azt írtad ma mesz orvoshoz. Remelem minden rendben veletek. Nagyon szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!