Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8. hetes kismama vagyok.6,5...

Linduslindus kérdése:

8. hetes kismama vagyok.6,5 hetesen voltam UH-on minden rendben volt. Utána jött a hányinger, hányás, borzongás és az álomkór, ezekből 3 napja már csak az utóbbi kettő maradt meg semmi más tünet. Aggódok, hogy minden rendben van-e?

Figyelt kérdés

Szedek másfél hete Duphastont napi kétszer, az visszafogja a vérzést akkor is ha baj lenne?

Pár éve, volt egy missed ab-om 8. héten, akkor is így kezdődött hogy egyszer csak megállt a tünet, hirtelen jól lettem, semmi vérzés és az UH mutatta hogy baj van. Mit tanácsoltok? Csak a 10. héten van újabb UH, addig idegeskedek hogy jól van-e a babókám.

2016. jan. 19. 14:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Én külföldön elek, Angliában. Egyebkent Baranya megyei vagyok,Pécs alatt laknak a szüleim ! :)

Fefekudtem egy órára, felkeltem,es rettentő rosszul vagyok. 😏

Ez a hányinger ki készít nagyon.

2016. jan. 20. 18:24
 12/26 A kérdező kommentje:

Én jól vagyok még csak nem is émelygek :)

Ott fogsz szülni Angliában, vagy hazajössz majd?

2016. jan. 21. 11:12
 13/26 anonim ***** válasza:

Valószínűleg itt kint. De meg meglatjuk. Szeretnek otthon,de itt élünk es meg maradunk par evet,meg a bebi minimum 5-6eves nem lesz.

En ma dolgoztam. Es hol hanyok először? A munkahelyemen. 😩

Szornyu volt :(

Jo neked ,hogy semmi tünet nincs. En tok kesz vagyok mindig.

Jaj te ma vagy 8 hetes :)

En meg majd holnap 

2016. jan. 21. 13:17
 14/26 A kérdező kommentje:
Izgalmasan kezdődött a hétvége, szombat reggel el kezdtem vérezgetni, bementünk az ügyeletre, azt mondták minden oké, a méhlepény fejlődése okozhat vérzést. Hát azóta is van pár csepp... én már kikészülök ettől :( Hétfőn megyek az orvosomhoz UH-ra, alig várom már hogy ő mit mondd. Most itthon fekszek egész héten, pihennem kell azt mondta a doki.
2016. jan. 26. 15:31
 15/26 anonim ***** válasza:

Ne aggódj! Nem lesz baj!!!! Csak pozitívan! Viszont ha van lehetőséged, menj el egy magandokihoz. Lehet kicsit húzós az ara ott hogy megnezzenek uh -n,de ha nem tudsz várni vagy aggodsz,en azt javaslom ne varj hétfőig.

Szorítok! Irj majd mindenkepp!

2016. jan. 26. 15:46
 16/26 A kérdező kommentje:
Várok hétfőig mert most nem mászkálhatok, inkább pihenek azzal jobbat teszek.
2016. jan. 26. 17:46
 17/26 anonim ***** válasza:
Pihenj sokat! Nem lesz baj!!!
2016. jan. 26. 19:08
 18/26 anonim ***** válasza:
Szia! Hogy vagy?
2016. jan. 28. 09:50
 19/26 anonim ***** válasza:

Engem ma is megnéztek ,es ma mar 19,8 mm a pindurkam 😍😊

10 nappal ezelőtt 9,1 mm volt :)

2016. jan. 28. 19:43
 20/26 anonim ***** válasza:

Nem akarlak zaklatni. De mindig nezem h írtál e :(

Hogy vagytok?azt írtad ma mesz orvoshoz. Remelem minden rendben veletek. Nagyon szurkolok!

2016. febr. 1. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!