Másnak is visszajött a hányinger?
Figyelt kérdés
Most töltöm a 17. hetet. A terhesség elején nem volt hányingerem, aztán 8-13 hét között igen. Nem volt durva, reggel jelentkezett, és többnyire reggeli után elmúlt + utazás közben jött elő. Összesen egyszer hánytam. Most néhány napja megint kicsit émelygek reggel, és eléggé meglepett, de savat hánytam. Ilyen még nem volt :(2015. dec. 31. 08:57
1/6 anonim válasza:
igen, gyomorsavtól, nekem a 18. hét környékén tért vissza. a háziorvosom ajánlott rá terhesen is nyugodtan szedhető gyógyszert (sajnos a nevére nem emlékszem, de a tiéd is tudni fogja), de én nem szedtem, hanem változtattam az étkezési szokásaimon.
29hkm
2/6 anonim válasza:
Nekem első körben 23-24. hétig tartott, majd visszajött a 30. héten valószínűleg a refluxtól. Salvus vizet iszogatok, de nem túl sokat, mert megingatja a vércukorszintemet.
3/6 A kérdező kommentje:
Első, te min változtattál? Én ugyanazt eszem végig, nem vagyok kívánós, de rosszul de vagyok semmitől.
2015. dec. 31. 15:18
4/6 A kérdező kommentje:
*rosszul se
2015. dec. 31. 15:20
5/6 anonim válasza:
én ezt a cikket használtam hozzá: [link]
itt leírják, hogy mit hogyan kell.:) én sem vagyok sem kívánós már, sem nem-szeretem ételeim nincsenek. a gyomorsav teljesen más, mint a kívánósság.
6/6 anonim válasza:
Nekem sosem volt, sem az elején, sem a közepén, se semmikor, erre most, 32 hetesen elkezdődött.
Gyomorégés az elejétől volt, azt már megszoktam, de most konkrétan hányingerem van napi szinten, és érdekes módon mindig csak este, amikor lefekszem aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!