Meddig és miért görcsölhet a hasam?
Figyelt kérdés
Aug. 19-én volt meg utoljára, 3 napos késés után pozitívat teszteltem. Tüneteim csak egy kis hányinger, álmosság, kis mellfájdalom, a hőm folyamatosan fent van, csak a hasam görcsölget, olyan mensi szerűen, már 4 napja egyfolytában. Ez normális, vagy vmi nem jó jel? Aggódom.2008. szept. 17. 12:01
1/2 anonim válasza:
Nekem is görcsölt a hasam,de a védőnőm mondta,hogy ez természetes,mert tágul a méhem...csak akkor kell aggódni ha naponta több mint 6 szor történik és fél óránál tovább tart...jó babavárást!
16hetes kismama
2/2 A kérdező kommentje:
Eddig nem volt olyan vészes, nem is volt napi 6 és fél óránál több sem volt. De ma sokkal erősebben, és már vagy negyed órája tart. Mellette meg puffad a hasam, olyan, mintha egy lufit fujnának fel benne.
2008. szept. 17. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!