Azt hiszem felfáztam 11 hetes terhesen. Napok óta kammilateát iszok azzal jobb, de nem múlik és már erősebben fáj a hasam alja is. Mennyire erősen görcsölhet ettől a hasam?
Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe vagyok esve és ma délután tudok csak dokihoz menni2008. szept. 25. 07:39
1/2 anonim válasza:
szia!! délutánig sajnos nem sokat tehetsz... a terhességem elején szinte mindent elkaptam, összeszedtem, felfáztam és nem volt valami jó, mert nem akartam gyógyszert szedni a babó miatt!! szóval teázz, pihenj, feküdj!! aztán d.u a doki remélhetőleg segít!! kitartás!!
31 hetes pocakos
2/2 anonim válasza:
Ne a görcsöktől félj,mert ha húgyúti,akkor nem hat a méhedre,de viszont a fertőzés átmehet,ezért kell kikezelni.Én a terhességem elején voltam így a 6.-7.hét körül és kaptam rá antibiotikumot.Szerintem vagy egy hétig feküdj v.amég szedni kell a gyógyszert és pihenj,teázz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!