7hetes terhes vagyok.2napja megtudtam, hogy ikreket várok. Mire kell jobban figyelnem, hogy normálisan fejlődjenek?
Figyelt kérdés
Elég gyakran szúró fájdalmat érzek a bal oldalon. Azt mondják ez normális, de én mégis félek nehogy bajuk legyen.2008. szept. 17. 11:11
1/4 anonim válasza:
Igzaság szerint, ugyanúgy és ugyanazokra a dolgokra kell odafigyelned, mintha egy babád lenne. Ne emelj, ne cipekedj, próbálj sokat pihizni, szedjél folsavat, ha akarsz terhességi vitamint és kiegyensúlyozottan táplálkozz (már ha tudsz enni egyáltalán). boldog babavárást!
2/4 anonim válasza:
Már látszik hogy ikreket vársz, én azt hittem ezt csak a 12 hét után tudják megmondani.
Mikor látta a doki először az embriót?
3/4 anonim válasza:
Dehogy csak akkor tudja megmondani,ez nem igaz.
4/4 anonim válasza:
Nagyon Gratulálok!!!
Ugyan azokra figyelj, mintha 1 babát várnál!
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!