Kicsiket vérzem? Már két hete nem menstrualok kicsiket vérzem szinte csak a törlöpapir olyan nőgyógyász azt mondta nemtud megjönni, majd megfog jönni.
Figyelt kérdés
Mi együtt voltunk a párommal ugy hogy belem engedte igy hogy picit véreztem mennyi rá az esély hogy terhes leszek?? babát szeretnénk ha 2-3 naponta ha együtt vagyunk és nem védekezunk az nem baj h mindig belem engedi vagy várjunk mindig kb 20 napot mire tesztelhetunk?? és ha negativ akkor legyunk egyutt megint védekezés nélkul vagy ez mindegy ha mindig belem engedheti???2016. jan. 15. 12:46
1/6 anonim válasza:
Kérlek egyszer se engedjetek beléd semmit...
Fájt ahogy olvastam a kérdésed.
2/6 anonim válasza:
??? ?? ????? ??? ?? ?????? ????? Nem értem? Jól vagy? Mi a baj? Szerintem is védekezzetek, mind a ketten!!!
3/6 anonim válasza:
Huhu.. Hat elso korben meg korainak tartom a gyerek vállalást. Mert fogalmad sincs hogy is megy ez. Inkább kicsit nezz utana hogy zajlik a fogantatas terhesseg...
4/6 anonim válasza:
Szerintem elöszőr nézz utánna hogy is van ez pontosan,elég szégyen hogy gyereket szeretnèl de nem tudsz rola semmit
5/6 anonim válasza:
Aztamindenit... :)
Egy árva kukkot nem értek a kérdésből, sem nyelvtanilag, sem logikailag. Vagy én lennék a hülye? :)
6/6 anonim válasza:
Kicsiket vérzel? Két hete nem menstruálsz? 2 menstruáció között vérzel? És a doki szerint ez normális?
Hány éves vagy? Nem egyértelmű, hogy akarsz gyereket vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!