Terhességed vége felé mennyit mozdultál ki otthonról? Nem féltél, hogy máshol indul be a szülés?
Január 6-ra voltam kiírva és szilveszterkor még buliztam. :) Ha máshol indult volna be, onnan mentem volna a kórházba valószínűleg. De nem indult be, sőt, indítani kellett.
Unokatesóm épp vidéki rokonlátogatóban volt, mikor beindult a szülése, nem ért volna már haza, úgyhogy a közeli kórházban szült, ügyeletesnél. Nem bánta meg, minden jól alakult.
Mivel a végén amúgy is sokat kell járni már orvoshoz, ezért muszáj viszonylag gyakran kimozdulni :) Az első terhességemnél a szülés napjára még barátnős programot terveztem, szóval még aznap is mentem volna, de aztán reggel felhívtam őket, hogy ezt most egy időre el kell halasztanunk :D
Most a másodikkal vagyok 34 hetes, a nagyot minden nap hazahozom a suliból (busszal), ez szerintem a végéig így is marad, mert a férjem csak későn tudná elhozni, ötre érne csak oda, nem szívatnám ezzel a gyereket, ha én úgyis ráérek.
Pont írtam egy másik kérdésnél is, hogy igazából nem félek tőle, csak amilyen peches vagyok, úgyis tuti az utcán vagy a buszon megy majd el a magzatvíz :D De nem tartok ettől, csak persze, nyilván kissé kellemetlen lesz a szituáció, de hát mit lehet csinálni? Telefon nálam van, irataim, kiskönyvem nálam vannak, ha mást nem tudok, akkor hívok mentőt, és bevisznek a kórházba. Ha csak simán fájásaim vannak, akkor valószínűleg még a cuccomért is hazamegyek, vagy ha nagyon sűrűek egyből (hát ezt mondjuk nem tartom valószínűnek), akkor fogok egy taxit és megyek a kórházba, közben meg felhívom a férjem, hogy hozza el a holmimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!