3 hónapos terhes vagyok és 2 hónapja fekszem az erős hányinger és a hányás miatt ( ami már picit csökken). Sokat fogytam és nagyon fáradt vagyok egyfolytában. Lehet, hogy valami baj van a babával és azért van ez az erős tünetegyüttes?
Szia.Ne aggódj,a babád jól van.A rosszulléted egy hormontól van,amire sokan érzékenyek,és a szerencsésebbek nem.te pont az ellenkezö csoporthoz tartozol.Valószinü,hogy elmúlik a hányingered,de lehet az is,hogy ve´gig kíséri a terhességedet.
gratula a babához.
Szia!
Ne aggódj, 13 hetes terhes múltam (8 hetesen kezdődött a rosszullétem napi 8-10x hánytam)-4 hét alatt 5 kg-ot fogytam, megjártam a kórházat.... Én is csak fekszek, fekszek és fekszek...-így enyhültek egy cseppet a tünetek, de járni v. állni alig tudok. Még fogmosáskor, zuhanyzáskos is ülnöm kell. Mostmár egy keveset enni is tudok.
A babádnak nem lesz tőle baja, ne félj. Csak ígyál eleget-bár néha nehéz..(v. esetleg leves levét egyed, nekem ez segített)
Én átérzem a próblámád (én most csinálom végig másodjára-a fiammal is így voltam)
Ne ess kétségbe az a lényeg, pihenj sokat és gondolj arra, hogy mostmár csak jobb lesz.
Szia!
Arra vigyázz, nehogy kiszáradj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!