Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki tud e segíteni? 4napja...

Valaki tud e segíteni? 4napja szemölcs vagy nem is tudom milyen kis göböket találtam a hüvelybemenetemnél és kívül is van egy a csiklóm alatt. Valaki tud ebben segíteni mi lehet ez? 20heteskm

Figyelt kérdés
Hívtam a dokimat aki canesten kombit mondta használjak de a göbök nem múlnak.Ha volt valakinek hasonló kérem írjon róla köszönöm!!!
2010. márc. 26. 20:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megrémíteni, de tessék elmenni a dokihoz. Lehet, hogy ez HPV. Kérjen egy tesztet
2010. márc. 26. 20:36
 2/11 A kérdező kommentje:
Ha nem vagyok elég tájékozatlan a hpv az rákos megbetegedés ugye??És a terheségem óta már volt 2-szer rákszer rákszűrésem,egyszer a fogadot orvosom csinált,egyszer pedig nem jól éreztem magam és a korházban az egyik doki is megcsinálta.Jaj remélem nem ilyen gond lesz mert abba belehalok.Kedden fog rendelni a dokim és akkor tudok menni sajnos hamarabb nem.Ezért mondtam el neki telefonon de canestent mondta használjam mert viszketem is meg folyásom is van.
2010. márc. 26. 20:42
 3/11 anonim ***** válasza:

Igen, menj azonnal orvoshoz. Ha HPV, az nagyon veszélyes a babára. Nekem a talpamon volt csak szemölcs, de azért is nagyon leszidott a bőrgyógyász, mikor szülés után elmentem, nagyon veszélyes a picikre.

Itt találsz infót:

[link]

2010. márc. 26. 20:45
 4/11 A kérdező kommentje:
Hát sajnos leghamarabb csak hétfőn tudok menni vagyis akkor tudom hivni a dokimat.Nagyon kivagyok addig megprobálok elvonatkoztatni tőle és kicsit megnyugodni.Mert folyton a sirás kinoz.És ha arra gondolok hogy rákos lehetek és a babám is beteg lehet azt biztos nem élem tul 26 éves vagyok 2 évig probálkoztunk és mikor már lemondtunk róla akkor csak magától sikerült.Porbálok megnyugodni mert nem akarok még az idegeségel is ártani a picinek.Bár nem lesz egyszerü.
2010. márc. 26. 21:03
 5/11 anonim ***** válasza:

Ne stresszeld magad, majd hétfőn kiderül A HPV egy vírus, ami többek között okozhatja a méhnyakrákot, de ez nem jelenti azt, hogy rákos vagy!

A genitális szemölcsöket is okozza, amiket lehet kezelni. Ha valóban ilyened van, akkor csak gyakrabban kell szűrővizsgálatot kérni nálad, nehogy később baj legyen. Úgyhogy tessék gyorsan elfelejteni, hogy rákos lennél, és hétfőn mutasd meg magad a dokinak.

ҝ

2010. márc. 26. 21:19
 6/11 A kérdező kommentje:
Remélem nem lesz semmi baj,főleg a picinek engem meg majd kikurálnak csak neki ne legyen baja!Hétfőn hívom mindenkép az orvosom és ha ismét ilyen könnyelmű lesz,akkor megyek máshoz.Nagyon rendes és jó doki volt eddig,de most nekem ez kicsit könnyelmű döntés volt canestent javasolni erre látatlanul.Félek de megprobálok nyugodt lenni és erős és pozitivan hozzá állni,hogy minden rendben lesz.Amugy folyton csak sírnék és ez sem jó ez a feszültség.Köszönöm a válaszokat rendesek vagytok!!
2010. márc. 26. 21:28
 7/11 anonim ***** válasza:

na akkor megnyugtatlak kicsit,amelyik a szemölcsöt okozza,az nem okoz rákot,nekem is volt terhesség alatt,és szülés alatt is sajnos,de a babám teljesen egészséges! ne rémüldözz, a doki leecseteli és o lesz minden

de ne borotválkozz odalent,külön törölközöt használj. A bórfelületen tovább terjed és ahogy megborotválod viszed tovább.

2010. márc. 26. 21:34
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem vagy rákos.

Először is: a szemölcsöt okozó HPV esetében a legkisebb a kockázat a méhnyakrákra a HPV vírusok közül.

Másodszor: a vírusnak hosszú évekig jelen kell lennie a szervezetedben, hogy a méhnyakrák kialakuljon.

Harmadszor: ha félévente szűretsz, akkor észre kell, hogy vegyék a legkisebb elváltozást is a méhszájon, tehát ha esetleg van is elváltozás, az most még gyönyörűen kezelhető kúppal is.

Negyedszer: a göbökre ecsetelőt kell majd használnod, és akkor elmúlnak. Nem tudom, hogy terheseknek felírják-e, lehet, hogy nem. Akkor majd felírják a szülés után, addig nem történhet baj, hiszen mint mondtam, a méhnyakrák hosszú idő alatt alakul csak ki.

Ötödször: azért vagyok ilyen járatos a dologban, mert nekem is volt ilyen betegségem, és én is stresszeltem miatta, de éppen ezért utána is olvastam, érdeklődtem a neten is, meg a nőgyógyásznál is. Még csak annyit, hogy ecsetelnie valószínűleg a párodnak is kell majd.

Remélem, hamarosan meggyógyulsz, és ne stresszelj, mert azzal biztosan nem teszel jót a pocaklakódnak!

2010. márc. 26. 21:35
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a válaszokat elsírtam magam mert már nagyon be streszeltem magam!Valószinű szemölcs vagy herpesz lesz és most hogy olvastam a netet és a ti hozzá szólásotokat is kicsit megnyugodtam de főleg ti általatok mert a neten olyan képek vannak szörnyü némelyik.Nem borotválom magam.És minden erőmmel azon leszek megnyugodjak amugy rendszeresen járok rákszürésre most meg 3hónapon belül kettőt is csináltak két külön korházban.Köszönöm a segitséget nagyon aranyosak vagytok.
2010. márc. 26. 21:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia!!! Nyugi ne stresszeld magad!! Nekem is volt hpv-m sajnos, és nekem a dokihoz kellett járni, ő égette le ezeket a szemölcsöket valami speciális alkohol szerű valamivel.Kicsit kellemetlen,de kibírható. Sajnos pontosan nem tudom mi volt amivel kente. De attól elmúlt. Akkor amikor ez történt még nem voltam kismama, most 25 hetes vagyok, és mintha megint felfedeztem volna egy pici szemölcsöt. De ha akkor is elmúlt akkor most is el fog. Ne aggódj a babád pedig emiatt bizti nem károsodik. Jó babavárást:))
2010. márc. 26. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!