Valaki tud e segíteni? 4napja szemölcs vagy nem is tudom milyen kis göböket találtam a hüvelybemenetemnél és kívül is van egy a csiklóm alatt. Valaki tud ebben segíteni mi lehet ez? 20heteskm
Igen, menj azonnal orvoshoz. Ha HPV, az nagyon veszélyes a babára. Nekem a talpamon volt csak szemölcs, de azért is nagyon leszidott a bőrgyógyász, mikor szülés után elmentem, nagyon veszélyes a picikre.
Itt találsz infót:
Ne stresszeld magad, majd hétfőn kiderül A HPV egy vírus, ami többek között okozhatja a méhnyakrákot, de ez nem jelenti azt, hogy rákos vagy!
A genitális szemölcsöket is okozza, amiket lehet kezelni. Ha valóban ilyened van, akkor csak gyakrabban kell szűrővizsgálatot kérni nálad, nehogy később baj legyen. Úgyhogy tessék gyorsan elfelejteni, hogy rákos lennél, és hétfőn mutasd meg magad a dokinak.
ҝ
na akkor megnyugtatlak kicsit,amelyik a szemölcsöt okozza,az nem okoz rákot,nekem is volt terhesség alatt,és szülés alatt is sajnos,de a babám teljesen egészséges! ne rémüldözz, a doki leecseteli és o lesz minden
de ne borotválkozz odalent,külön törölközöt használj. A bórfelületen tovább terjed és ahogy megborotválod viszed tovább.
Nem vagy rákos.
Először is: a szemölcsöt okozó HPV esetében a legkisebb a kockázat a méhnyakrákra a HPV vírusok közül.
Másodszor: a vírusnak hosszú évekig jelen kell lennie a szervezetedben, hogy a méhnyakrák kialakuljon.
Harmadszor: ha félévente szűretsz, akkor észre kell, hogy vegyék a legkisebb elváltozást is a méhszájon, tehát ha esetleg van is elváltozás, az most még gyönyörűen kezelhető kúppal is.
Negyedszer: a göbökre ecsetelőt kell majd használnod, és akkor elmúlnak. Nem tudom, hogy terheseknek felírják-e, lehet, hogy nem. Akkor majd felírják a szülés után, addig nem történhet baj, hiszen mint mondtam, a méhnyakrák hosszú idő alatt alakul csak ki.
Ötödször: azért vagyok ilyen járatos a dologban, mert nekem is volt ilyen betegségem, és én is stresszeltem miatta, de éppen ezért utána is olvastam, érdeklődtem a neten is, meg a nőgyógyásznál is. Még csak annyit, hogy ecsetelnie valószínűleg a párodnak is kell majd.
Remélem, hamarosan meggyógyulsz, és ne stresszelj, mert azzal biztosan nem teszel jót a pocaklakódnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!