32 hetes terhes vagyok. Ma a tisztasagi betetemen feher zseles valami volt. Ugye nem a nyakdugo lehetett? Ha igen mire szamitsak? Aztan hivtam az orvosom o szerinte a nyakdugo nem johet ki meg 1 honapig de megse vagyok nyugodt.
Szia Lara! Gratulálok neked! Bocsi hogy még csak most írok de ez a net nem küldött értesítést hogy írtál. Na én 11-ére voltam kiírva az volt péntek de nem volt semmi. Aztán utána szombat meg vasárnap éjszaka nagyon enyhe 10 perces fájások, már egy ujjnyira nyitva voltam, azt pénteken nézték, aztán hétfő hajnalban elment a nyákdugó, na azt nem lehetett összetéveszteni semmivel sem, egy olyan jó hüvelykujjnyi nagyság meg a formája is olyan volt, barnás színű masszív állagú, úgyhogy az előző valaminek amit írtunk köze nem volt hozzá. Szóval hétfőn reggel még mindig semmi, már 3. napja túlhordtam, reggel kórház, magzatvíz vizsgálat, meg nst, de mondta a szülésznőm hogy hétfőn megindítják, így is lett, de a magzatvíz vizsgálattól erősödtek a fájások is, de délután 4-kor burokrepesztés, 5-től oxitocin, attól rögtön 2 majd 1 perces fájások, 7-től kaptam eda-t-fél 9-ig aztán nemsoká jöttek a tolófájások, 9-re megszületett a kislányom, 50 cm és 3460g. Egy élmény volt! :-)
Szóval nálam a nyákdugó nem volt összetéveszthető semmivel sem elég feltűnő volt és nem is jött ki az összes, mondta az orvos a hétfői vizsgálatkor.
Na hátha tudtunk segíteni másoknak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!