Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utolsó hónapban levő kismamák...

Utolsó hónapban levő kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés

#szülés előtt #kismama #hóna #p terhesség
2016. jan. 12. 18:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10: tényleg? de érdekes. merre laksz? nekem havonta van uh, ott nézik a méhszájat is (tehát nem nyúlnak belém), nézzük a picit, a méhlepény öregedését, a növekedését a babának. Nem tudtam, hogy a Kútvölgyinek más a kórházi protokollja, mint másoknak.
2016. jan. 13. 19:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Az alap protokoll szerint 12 hetesen, 18-20 hetesen, és 30-32 hetesen van ultrahang, ezen kívül csak akkor, ha valami miatt még kell pluszban, de ezek a "kötelezők", alapjáraton ennyit finanszíroz az oep. Én eddig csak magánrendeléseken hallottam olyanról, hogy minden vizsgálat alkalmával ultrahangoznak, bár ezt sem csinálja meg mindegyik doki, ott is van, aki csak indokolt esetben csinál plusz ultrahangot, mert igazság szerint azért ezt sem jó túlzásba vinni.
2016. jan. 13. 19:20
 13/14 A kérdező kommentje:
Debrecenben lakom, itt így megy. :)
2016. jan. 13. 19:20
 14/14 A kérdező kommentje:
Na kellett nekem.... :D Ma mondták, hogy kérjek időpontot még egy utolsó ultrahangra, hogy megnézzék még is hogy állnak a dolgok, hogy van a baba és a lepény. Pedig itt tényleg nem szokás, de lehet az orvos megérezte mit szeretnék :D Úgyhogy egy hét múlva kiderül :)
2016. jan. 14. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!