Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt hasonló valakinek?...

Volt hasonló valakinek? Toxoplasma eredmény?

Figyelt kérdés

IgM negatív/emelkedett értékben/ IgG negatív IgA negatív

"Egymásnak ellentmondó" vélemény miatt ismétlést kértek.

Mi a véleményetek?

2010. márc. 26. 18:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Mindkettő negatív, nem? Az a lényeg. Nekem is negatív-negatív lett.
2010. márc. 26. 20:54
 2/5 S.Ági ***** válasza:
Szia! Nekem is kértek ismétlést mert ellenanyagot találtak a szervezetemben.Nem nőtt az ellenanyag értéke ezért nem foglalkoztak vele tovább,azt mondták,hogy v.mi régi fertőzés miatt van! sz.tem ne aggódj te sem!Lehet nálad is v.mi ilyesmi van a dologban! 14.h.kismama
2010. márc. 27. 18:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást! Hát nagyon nem bánnám ha nem lenne semmi gond, bár nyugodt így sem lehetnék, mert akkor viszont nem estem még át a fertőzésen. Nagyon fogok tovább is tartani attól, hogy a maradék idő alatt se szedjem össze ezt a fertőzést. Van macskám, igaz hogy kinti cica de rettegek tőle.
2010. márc. 27. 19:20
 4/5 anonim válasza:
Szia.Nekem is mindkettö negativ lett,a doki szájba rágos módon azért elmagyarázta.Az IgM azt jelenti,hogy az utolsó ellenanyagszűrésed óta nincs friss fertözésed,az IgG pedig azt jelenti,hogy még nem estél át rajta.
2010. márc. 28. 22:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Csak hát itt a gond.Hogy az IgM nekem emelkedett szintben lett negatív, ezért kértek újabb vizsgálatot. Mert ha ez egy régi fertőzés miatt magas, akkor az IgG-nek pozitívnak kéne lennie. Ha pedig friss fertőzés, akkor az IgM -nek pozitívnak. Szóval nem értem....
2010. márc. 29. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!