Volt hasonló valakinek? Toxoplasma eredmény?
Figyelt kérdés
IgM negatív/emelkedett értékben/ IgG negatív IgA negatív
"Egymásnak ellentmondó" vélemény miatt ismétlést kértek.
Mi a véleményetek?
2010. márc. 26. 18:45
1/5 anonim válasza:
Mindkettő negatív, nem? Az a lényeg. Nekem is negatív-negatív lett.
2/5 S.Ági válasza:
Szia! Nekem is kértek ismétlést mert ellenanyagot találtak a szervezetemben.Nem nőtt az ellenanyag értéke ezért nem foglalkoztak vele tovább,azt mondták,hogy v.mi régi fertőzés miatt van! sz.tem ne aggódj te sem!Lehet nálad is v.mi ilyesmi van a dologban! 14.h.kismama
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást! Hát nagyon nem bánnám ha nem lenne semmi gond, bár nyugodt így sem lehetnék, mert akkor viszont nem estem még át a fertőzésen. Nagyon fogok tovább is tartani attól, hogy a maradék idő alatt se szedjem össze ezt a fertőzést. Van macskám, igaz hogy kinti cica de rettegek tőle.
2010. márc. 27. 19:20
4/5 anonim válasza:
Szia.Nekem is mindkettö negativ lett,a doki szájba rágos módon azért elmagyarázta.Az IgM azt jelenti,hogy az utolsó ellenanyagszűrésed óta nincs friss fertözésed,az IgG pedig azt jelenti,hogy még nem estél át rajta.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Csak hát itt a gond.Hogy az IgM nekem emelkedett szintben lett negatív, ezért kértek újabb vizsgálatot. Mert ha ez egy régi fertőzés miatt magas, akkor az IgG-nek pozitívnak kéne lennie. Ha pedig friss fertőzés, akkor az IgM -nek pozitívnak. Szóval nem értem....
2010. márc. 29. 07:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!