Szerintetek ez már terhes pocak?
Figyelt kérdés
13 hetes vagyok. Második baba. Lányommal ennyi idősen nagyobb pocim volt,igaz akkor hìztam is.Nem kène nagyobbnak lennie ?
2016. jan. 11. 13:28
1/3 anonim válasza:
Nekem az első terhességemnél kb. 16 hetesen volt ekkora pocim, most viszont már alapból van, hiszen megnyúlt... szóval minden kis puffadás térnövekedéssel jár (most van hova terjednie).
2/3 anonim válasza:
Nagyobbnak??? Mitől? :) A méhed még a szeméremcsontod mögött van, akárhanyadik terhesség. Nem tudom, kinek mi a terhespocak fogalna, hiszen áttételesen a puffadásos, vagy a többedik terhességes lazább hasfalas előreesés is a lényegében a terhességtől van - nekem viszont az a terhespocak, amit már a megnövekedett méh és magzat okoz. :) A kismedence térségét félidő körül lépi át a méh fundusa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!