Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is ilyen panaszos a...

Másnak is ilyen panaszos a vége, vagy szülni fogok, vagy mi van velem?

Figyelt kérdés

Sziasztok kismamik! 38 hetes vagyok, és minden nap rengeteg haskeményedésem van, valamelyik fájdalmas, de nem mind, és a hüvelyemben szinte állandó nyilallást érzek. A szeméremcsontom és a csípőm annyira fáj, hogy alig tudom a lábam mozdítani, és a derekamról nem is beszélek. :( Iszonyúan vizesedek, és olyan torz a fejem, hogy a szomszéd néni nem ismert fel. Ezenkívül tegnap éjjel 9x voltam fent, és nem bírok aludni, majd ma reggelre tele lett a fejem pattanással. A közérzetem meg olyan mintha influenzás lennék.

Karácsony előtt voltam dokinál akkor még zárt voltam, és első baba, szoval nem tudom hogy ez mind egyszerre normális, és van másnak is, vagy valami egyedi eset vagyok, hogy ennyi bajom van? Olvasgattam itt, de mindenkinek csak valami volt, nem minden.

Köszi ha válaszoltok :)

2016. jan. 10. 19:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Igen valószínű. :) ha arcodon is látszik akkor nem sokára szülés lesz. Én is így voltam, arcomon látszott reggel, hajnalban szültem :)
2016. jan. 10. 19:40
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Akár magamat látnám a vége fele. Szerintem már csak pár napod van... én szülés napján ezerrel pörögtem, nagy takarítást csináltam (porszívózás, portörlés, fel törlés) utána ágyneműt is cseréltem. Tehát szinte egész nap meg sem álltam, előtte meg a porszívózás kifullasztott. Aznap este nagyon jól aludtam, nem ébredtem fel vagy 100X, egészen hajnal fél 3.-ig, amikor is elfolyt a magzatvíz :-)
2016. jan. 10. 19:41
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezek alapján szerintem 1-2 nap, legalábbis az eltorzult fejjel ijesztegettek engem is. :) Nekem az utolsó napokban jött ki az aranyerem és már elég nyűgös volt minden, de azért jöttünk-mentünk, de nem torzult el az arcom és nem szállt le a hasam se.

Gyors és komplikációmentes szülést! :)

2016. jan. 10. 20:09
 4/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat! Jaaj remélem, hogy igazatok lesz, és hamarosan kibújik a kicsike!

Szép napot Nektek!

2016. jan. 10. 20:59
 5/14 anonim ***** válasza:
szia kérdező, hogy vagy? :) Én ugyan még nem szültem és még csak 14 hetesek vagyunk, de olvastam a kérdésed és így ismeretlenül is izgulok érted :) Könnyű szülést kívánok neked!
2016. jan. 11. 08:35
 6/14 A kérdező kommentje:

Szia kedves 14 hetes Kismama! Köszönöm az érdeklődésed kedves Tőled. Hát nem aludtam ismét az éjszaka szinte semmit, mindenem fáj ugyanúgy, megyek ma NST-re, kiváncsi leszek milyen eredményt mutat!

Neked kellemes babavárást kívánok a hátralévő időre!

2016. jan. 11. 08:41
 7/14 anonim ***** válasza:
Hogy vagy? :)
2016. jan. 11. 21:41
 8/14 A kérdező kommentje:
Még mindig egybe, tegnap a szülészet helyett az éjszakai fogászati ügyeleten kötöttem ki, és semmit nem csinálnak a fogammal :(
2016. jan. 12. 12:46
 9/14 anonim ***** válasza:
Ilyenkor nem nagyon. :( azota sincs semmi? :)
2016. jan. 14. 00:56
 10/14 anonim ***** válasza:
Júj szerintem már megvan a babuci. :)
2016. jan. 17. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!