Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Én azt olvastam, hogy zöld...

Én azt olvastam, hogy zöld teát lehet a terhesség alatt is inni. A tesóm szerint viszont a babát is "átmossa". Most akkor hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Én elejétől kezdve zöld teáztam.(2lit vízbe 2 filtert áztattam ki,ez a napi adagom)Majd kb.3 hete a tesóm lecseszett,hogy hogy csinálhatom stb.,stb. ... abbahagytam,el is kezdtem vizesedni.Most 3. napja újra iszom,és múlik a vizesedés. 32 hetes UH-n azt mondták,hogy átl. mennyiségű a magzatvíz. Akkor most szerintetek rosszat teszek azzal,hogy iszom? 34hetes
2010. márc. 26. 14:44
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Azt tudom,hogy már kb mindegy,hisz a vége felé járok,de mégis szerettem volna tudni,mások mit gondolnak róla.Mert szerintem furi,hogy nem mondják a védőnők,hanem hagynak, hogy vizesedj csak... legalábbis az enyém.. meg aztán a tesóm is magyarázott és elbizonytalanodtam.. de így hogy többen is isszuk,folyt. :) Mindenkinek boldog babavárást,babázást!
2010. márc. 28. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!