Szerintetek mit kellet volna tennem, ha a parom lelepett
aznap amikor engem bevittek szulni? Tobbi lent
Figyelt kérdés
utolso honapban voltam. nem voltunk hazasok csak eggyutt eltunk en 25 voltam o meg 27.. egy nap mondt hogy nem tudja hogy hogy fogja viselni hogy harman leszunk,hogy apa lesz,hogy lesz egy kis elet aki miatt felelos lesz. de utanna 2 hetig nem volt semmi jol megvoltunk rengetegszer mgcsokolt. tobbszor mondta hogy szeret. de pont aznap lelepett amikor engem bevittek szulni.. azota eltelt 2es fel honap. 1honapot nem keresett nem hivott semmi... aztan egy honap utan elokerult. visszakoltozott mivel az o lakasa. es mondta hogy azert volt ez mert nem tudta felfogni hogy gyreke lesz. egy haverjanal volt 1honapot. vegig alkohol fuggosege volt az az ido alatt.. de mikor rajott hogy mellettem a helye. hogy en miatta is csinaltam vegig ezt az egeszet. a 16oras vajudast es az kemeny 1oras kitolast.. es nagy fajdalmak kozt vilagrahoztam a fiat.. az orcosok mondtak hogy nagy "hos" vagyok hogy vegigcsinaltam...mikor hazajott egy olyan siras fogta el mikor meglatott engm a kezzemben a gyrekkel.. es nem gyozott bocsanatot kerni. es hogyha nem bocsajtok meg neki akkor megoli magat. de mivel szeretem vissza fogadtam mivel nagyaon szeretem. azon dolgok utan is hogy nem volt velem a legfontosabb pillanatoknal. szulesnel, nem volt velem mikor hazahoztuk a kisfiut. nem volt a kisfiaval az elso honapjaban. de mondjuk igaz hogy azota sem olyan kozeli a kapcsolata a babaval de mar mondogatja hogy milyen gyonyoru kisfia van. es milyen gyonyoru no van mellette. azthiszem most jobban szeretem mint ezek elott..
Előre szólok, hogy ez a forgatókönyv ismétlődni fog. Lelép, visszajön, krokodilkönnyes bocsánatkérés, meghatódás. Aztán megint, aztán megint...
Sajnos komoly szakirodalma van ennek.
2016. jan. 9. 21:00
12/25 anonim válasza:
Miféle trauma számára??? Hát nem is ő ment szülni...sajnáld és védd csak a gyáva pondrót!
A legfontosabb pillanatban hagyott ott! Ez olyan sértés,hogy soha nem tudnám megbocsátani!
De ha neked jó ez a langyos f.os,ám legyen! Tőlem!
2016. jan. 9. 21:08
13/25 anonim válasza:
Es miért tartottad fontosnak, hogy ezt közöld a gyakorin?
2016. jan. 9. 22:07
14/25 anonim válasza:
"Szerintetek mit kellett volna tennem..."? Nem tök mindegy? Visszafogadtad. Akkor miért érdekel mások véleménye? Lelépett elég durván, megbocsátottad nyeld le a békát és viseld, hogy lehet máskor is megteszi.
2016. jan. 9. 22:15
15/25 anonim válasza:
leirták..nem ismétlem a válaszadokat, egyetértek veluk.
sok boldogságot
2016. jan. 9. 22:26
16/25 anonim válasza:
Tudod, mi a baj? Hogy te sem tűnsz jobbnak. Nem iszol, nem hagytad el a gyereked, de fontosabb vagy magadnak, mint ő.
Te akarnál olyan apa mellett felnőni, akinek nem kellesz (mert ne legyenek illúzióid, nem azért jött vissza, mert jó apa akar lenni), aki egy hónapig vedel, majd elvárja, hogy nézd el neki?
Gondold ezt végig, és döntsd el, ezt akarod-e a gyerekednek.
2016. jan. 9. 22:36
17/25 anonim válasza:
Szimplán előre nézni, ezt kellett volna tenned.
Ha pedig már békülésre hajlasz időt, teret adni, hogy küzdjön, bizonyítson. Egy férfi hosszútávon azt a nőt tiszteli, akit nem könnyű megszereznie. Ha ilyen súlyos mulasztás, vétek után azonnal visszafogadod, következmény nélkül, sajnos valóban esélyes, hogy nem ez volt az utolsó felvonás..
2016. jan. 9. 23:04
18/25 A kérdező kommentje:
na ne essek felreertes. az hogy visszafogadtam az nem azt jelenti hogy ugyanolyan a kapcsolatunk mint mindezek elott. pont hogy nem olyan. o kulon szobaban alszik. nem ugy beszelunk mint regen. haragszom ra nagyon. en neki nem csinalok meg semmit. o kell fozzon magara stb.. na meg nem tilthatom meg hogy hazajojjon mivel az o lakasa.
Azt irtam fent hogy azert johetett vissza mert szerete.. igen ez igy igaz. 5 evet nem lehet csak ugy felrugni. es karpotlaskeppen probara van allitva amit o termeszetesen nem tud. ha teljesit mindent akkor TALAN idovel ujra lehetunk egy csalad. Na meg azert is volt ez igy felole mert egy elozo kapcsolatanal nem tervezetten a csaj terhes lett.. es a gyerek aki fiu lett volna holtan szuletett.
2016. jan. 10. 09:22
19/25 anonim válasza:
Továbbra is szegény gyerek...
2016. jan. 10. 09:26
20/25 anonim válasza:
Gratulálok. Szted mi lesz jobb? Semmi. Jön egy probléma majd ugyanúgy ott hagy....kutyabol nem lesz szalonna....en tuti kivagnam otthonról. ...vissza sem fogadtam volna. Életetek legszebb és egyben legnehezebb pillanatában nem volt melletted...mire számítasz úgy őszintén ? És ennek semmi köze hogy tanult az ember vagy nem. ..itt embersegrol van szó. ..ami benne nincs...és gyanitom nem is lesz!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!