A MagneB6-ot a 36. héttől kell abbahagyni? Részletek lent.
Figyelt kérdés
Igazából a következők érdekelnének ezzel kapcsolatban:
- a 36.hét elejére fokozatosan csökkentve már teljesen elhagytátok a szedését? vagy mikorra kell "mindenképp" abbahagyni?
- miután abbahagytátok hogy viseltétek a fájdogálást, és a pocakkeményedést? Én nagyon félek már előre, mert a MagneB6 mellett is eléggé keményedek és fájdogálok pár hete, így nem tudom hogy fogom elviselni ha már egyáltalán nem fogom szedni!
35 hetes kismama
2010. márc. 26. 12:38
1/2 anonim válasza:
Szia!Nekem azt mondta a dokim 36.hétre fokozatosan hagyjam abba.3 szem helyett már csak 2 utánna 1 és elhagytam.Én 34hét végén kezdtem el csökkenteni.Nekem is rossz volt pihenj amenyit csak tudsz.Azért kell elhagyni mert állítólag ha végig szednéd nehezebb a szülés.
2/2 anonim válasza:
Nekem azt mondta a dokim, hogy még a szoptatás alatt is szedjem meg a vasat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!