Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet hashajtócseppet szedni?...

Lehet hashajtócseppet szedni? (pl: guttalaxot?)

Figyelt kérdés

Iszonyuan székrekedésem van,muszály lenne valami enyhítő,mert sokszor úgyérzem szétszakadok.Bocsánat a részletekért.

13 hetes kismama

2007. nov. 10. 01:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Hashajtó cseppeket semmiképp nem szabad használni, mert alhasi vérbőséget okoz, és vetéléshez vezethet. Székletlazítót viszont lehet. Emellett igyál sok folyadékot, egyél rostdúsan, de ne puffasztót, kerülni kell a hasfogó ételeket (csoki, kakaó, olajos magvak). Így az elején a Mira víz is használ, rossz izű, de gyorsan hat.
2007. nov. 10. 03:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Hashajtó cseppet semmiképpen ne használj! Nekem bevált az aszalt gyümölcs, és igyál sok folyadékot.
2007. nov. 10. 10:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia. a Guttalax nem okoz alhasi vérbőséget és van egy új, a Dulcolax drazsé. Az sem. Viszont a Tisasen és minden ami szenna tartalmú az igen. Kérdezd meg a dokidat, ő biztosan segít. Gyakran szokták javasolni a Levolacot. Egyébként meg vegyél bioboltban aszaltszilva levet. Az jó, és természetes. Jó babavárást.
2007. nov. 10. 16:25
 4/4 anonim ***** válasza:

szia,

Én 15 hetes vagyok, de semmilyen házi szer és praktika nem segít. Ma vettem végbélkúp, glicerines, gyógyszertárban kapható, terhesek is nyugodtan használhatják, 10 db kb. 500 Ft. Azonnal hatott, bár még így is csillagokat láttam. A magzatvédő vitamin, Elevit pl. nagyon megköti a székletet. Legalább is nekem. Sok sikert!

2007. nov. 10. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!