Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Minden kismama csak kifejezett...

Minden kismama csak kifejezetten kismamaruhát hord? Vagy jó a szabadidő alsó is?

Figyelt kérdés
2010. márc. 26. 12:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
28 hetes vagyok és egyetlen kismama ruhát sem vettem. Régebben is kedveltem a bővebb ruhákat, nadrágokat, szoknyákat, azokat hordom most is.
2010. márc. 26. 13:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Igaz, nekem még tekintélyes hasam nincsen, de azért már látszik, én nagyobb csípő melegítőket vettem, azok kényelmesek és némelyiről meg sem mondani, hogy szabadidő alsó. Nem akarok egy vagyont kiadni a kismamaruhákért, így ezek is megteszik. :) 16 h km.
2010. márc. 26. 13:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Én két kismama nacival kihúztam az egész terhességem, volt egy farmerom, imádtam, meg egy kávészínű szövetnacim, mindenhez jók voltak, hűvösben-melegben, fölsőket meg őrületes jókat turkáltam. Azért a melegítő eléggé slampos, ha elmész otthonról, de van, akinek jól áll.
2010. márc. 26. 14:11
 14/14 Brigitta04 ***** válasza:

Szia,sziasztok.

Persze az ember lánya a terhesség alatt is szeretne csinos maradni de azért nem kell átesni a ló tulsó oldalára!Egy kismama nadrágot vásároltam én is ami nagyon kényelmes,abban megyek el orvoshoz,városba...

Amig dolgoztam megoldottam olyan nacikkal amik még a kicsit molettabb idöszakombol maradtak és még igy is kényelmesek voltak a pocimnak.Mert a kényelem a legfontossabb!!A felsökkel a legkönnyebb mert egy kicsivel nagyobbakat vettem és meg is van oldva a kérdés:)Egypár nyári lenge rucit kell beszerezni de azthiszem ez könnyebb mint a vastagabb ruhák beszerzése volt.

28 hetes km

2010. márc. 27. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!