Második terhességgel kapcsolatos kérdések!?
Nekem három gyerekem van, és úgy alakult, hogy a terhességek egyre nehezebbek lettek, a szülések meg egyre könnyebbek.
1: 26 óra
2: 4,5 óra
3: 1 óra 40p
A másodikkal nekem az átlagosnál több magzatvizem volt, és emiatt a vége kegyetlen volt, annyira nyomott és olyan feszes volt a hasam.
1: 38
2: 39
3: 41+6
3as vagyok, a súly lemaradt:
1: 2850
2: 3660
3: 4090
Még csak 31 hetes vagyok a 2. babával, úgyhogy 2. szülésről még nem tudok nyilatkozni. Az első indított volt, mert nem fejlődött rendesen (kicsi volt a méhlepény). A 38. héten született 1850 grammal 8 és fél óra alatt. A terhességem egy álom volt, még azzal együtt is, hogy az utolsó hónapot kórházban töltöttem.
Az elején volt egy kis émelygés, de utána semmi problémám nem volt.
Ezzel szemben most a 12. hétig álomkóros voltam, bárhol el tudtam volna aludni. Sokat fájt a lábam, ahogy nyomta szét a csípőmet növekedés közben. Kb. a 25. héttől nehezen alszok, az utóbbi hetekben pedig szinte minden éjjel felébredek és 2-3 órán keresztül nézem a plafont.
Feküdni már sehogy sem kényelmes, de ha mégis sikerül elhelyezkednem, tuti, hogy pocaklakónak nem tetszik és rugdos forog, mocorog. Fel kell ülnöm, hogy kicsit megnyugodjon.
Nyűgösebben viselem ezt a terhességet, de örülök annak, hogy ő nem olyan pici, mint a nővére. (legalábbis eddig megfelelően növekedett). Ezt a két hónapot már fél lábon állva is kibírom (legalábbis igyekszem :) )
Mindenkinek köszönöm a választ ment a zöld kéz. Boldog uj evet nektek :)
Nekem az első baba 40+5 re született fajasokkal kezfodott ( 6 percesekkel) 7 óra alatt megszületett. 3720gr. Nekem jo volt a terhességem, bár fel időtől sokat keményedtem :/ es borzasztóan vizesedtem. 18. Hétig voltam rosszulleteim. Most minden elmúlt 10.heten azóta olyan mintha nem is lennék terhes csak nő a hasam :D ja igen es később éreztem a mozgást 20.heten mert mellső fali a leoeny. Előző lányommal hátsó volt mondjuk vele is 19 hetesen éreztem az első határozott rúgást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!