Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » MITŐL NAGYOBBODOTT MEG A MÉHEM?

MITŐL NAGYOBBODOTT MEG A MÉHEM?

Figyelt kérdés
MITŐL NAGYOBBODOTT MEG A MÉHEM? Késik a menstruációm már 2 hete, csináltam teszteket, van negatív és pozitív is köztük.3hete szurkál a hasam, olyan mintha a köldökömet akarnák lehúzni a helyéről. Menstruációs görcsökkel társítva. Hányingerem van, zavarnak a szagok. Óránkét pisilek, kb 1,5dl-t. Voltam dokinál csinált hüvelyi UH-ot, méhnyálkahártya 6mm douglas üregben nincs folyadék. Voltam wc-n a vizsgálat előtt de kb 40 percet kellett várnom mire bejutottam az orvoshoz és ott az ultrahangon látszott megint s telt hólyagom. A kérdésem az, hogy lehet-e hogy az orvos nem látta a magzatot mert takarta a hólyagom. Továbbá azt sem értem, most néztem meg a leletemen 40*45mm-es a méhem ezt írja. De előzőleg mikor decemberben voltam, akkor 28*37mm-es volt a méhem. Mi a fenétől nőhet, ha nincs baba a pocimban? Tudom, hogy a méhnyálkahártya meg douglas üreg nem utal erre. De én teljesen úgy érzem hogy terhes vagyok. Segítsetek! Mert nem értem és már megőrülök! Köszi
2010. márc. 26. 11:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Én is Máv-os dokihoz járok szívesen segítek ha gondolod. Szerintem menj el dokihoz vagy ha nagyon rosszul érzed magad az ügyeletre. Semmiképpen ne hagyd annyiban a dolgot! Drukkolok!Eléggé baba gyanus. :)
2010. márc. 26. 12:30
 12/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát, én nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ez nem terhesség.

Nagyon vékony a nyálkahártyád, ebbe nem tud még beágyazódni sem a picike.

A méhed mérete biztos jó? Nekem az se nagyon stimmel.

A teli hólyag miatt ne aggódj, az elején hüvelyire teli hólyaggal kellett mennem, mert az felnyomja a méhet, és jobban látszik minden, tehát pont az a jó...

Egyébként 2 hetes késénél szerintem már mindenképpen kellett volna látnia valamit a dokinak, ha mindezek ellenére esetleg mégis baba lenne.

A legjobb tényleg egy hcg labor lenne! Az tisztázná a dolgokat!

Kíváncsi vagyok a fejleményekre, majd jelentkezz!

2010. márc. 26. 13:20
 13/23 A kérdező kommentje:
Másik fórumon azt mondják,hogy egyáltalán nem tud a baba megkapaszkodni 6mmes nyálkahártyában.
2010. márc. 26. 13:32
 14/23 anonim ***** válasza:
Én december elején voltam vizsgálaton a dokinál, teljes vérkép uh minden. Mivel abbahagytam a gyógyszert és mondtam h szeretnénk babát. Az eredmények katasztrófálisak voltak. A méhnyálkahártya-nem akarok hazudni- de kb 2-3 mm lehetett a hormonszintem 10-20 között aminek több száznak kellene lenni, doki mondta. Azt mondta ne keseredjek el ezek még a bogyótól vannak. Megnyugodtam h majd lesz valami. nem idegeskedtem semmi szilveszterkor party és januárt elején pozitív tesztem volt. Azt mondta a doki h valószínű elcsúszott a ciklusom és december közepe vége felé sikerült a dolog. ő sem értette én sem de ez már nem is fontos! 14 hetes vagyok! Szóval nyugi, és mielőbb egy rendes orvos!! És hidd el nekem mindegy milyen eredményeid vannak ha jönni szeretne vagy maradni úgy is az lesz!
2010. márc. 26. 13:51
 15/23 A kérdező kommentje:

Hazajöttem,akkora pozitívat teszteltem most hogy nem is hiszem el!!Ilyen egyértelmű még sosem volt.Még végig sem ért a vizelet,még el sem jutott a control ablakhoz már virított a nagy vastag rózsaszín csíkom a terhes vonalnál:))

Most akkor ez mi?Eddig mindig csak pár perc múlva lett pozitív.Ja,és most délután van,tehát nem reggeli vizelet.

2010. márc. 26. 15:55
 16/23 anonim ***** válasza:
Na, akkor gratulálok! Majd írd meg mi lett.
2010. márc. 26. 17:11
 17/23 A kérdező kommentje:

Mindenképpen meg fogom írni:)

Aranyosak vagytok,köszönöm a bíztatást!!

2010. márc. 26. 17:14
 18/23 anonim ***** válasza:
Dejódejódejó:)
2010. márc. 26. 18:43
 19/23 anonim ***** válasza:
jaaajjj nagyon örülök.. gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. márc. 27. 09:43
 20/23 anonim ***** válasza:
Nagyon gratulálok, :):) vigyázz magadra!!
2010. márc. 28. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!