Mi ez a sok 15-20 év közötti lányok terhes ki irása?
Azért 18-19 év alatt nem nagyon kellene:S
Én elítélem.
Azért kicsit durvának tartom,azt is,hogy 17 év alatti lányok szexuális életet élnek,lehet régebben már szültek,no de nem itt tartottak agyilag és érzelmileg mint a mai 15-17 éves gyerekek, akik nagyrésze max a rendrakásig jut el,nem hogy elássa a háztartást,dolgozzon férje legyen. De meg változott a világ nem szerencsés tinianyának lenni, mert fejlődésben vannak tetileg,érzelmileg,lelkileg., emellett anyagilag sem állnak úgy,hogy képesek legyenek eltartani magukat és a gyereket. 20 felett már más kérdés sok lány,már férjnél van dolgozik,tanul+dolgozik,menyasszony stb. fiatalon szültem 21 évesen,nem bántam meg,de azért nem javaslom,hogy 21-22 évnél fiatalabban legyen valaki anya,jó dolog 20on éves anyának lenni,de nem biztos,hogy szerencsés túl korán így elköteleznie magát.
Szerintem azért egyre több az ilyen kérdés,mert a kislányok gyorsan mindent átakarnak élni már 14-15 évesen együtt alvás,szex stbstb, és a szülők még engedik is vagy letolják.
Ok, hogy régen 17 évesen szültek.
De 12 évesen már mentek napszámba meg cselédkedni!
Nagypapám meg 2 èvig udvarolt nagymamámnak, aztán elvette,ès a nászéjszakàn szexeltek.
A mai pasik két hét után dobják a csajuk, ha nem hajlandó lefeküdni vele.
Sok a felelőtlen, védekezés nélkül szexelő fiatal, és 14-15 felett már rendszeres nemi életet élnek. Nincs 100 biztonságos fogamzásgátló. Egyszerűen ezért van sok fiatal, aki terhes lesz.
Ez a természet rendje.
KSH vezet róla statisztikát. Más oldal írt erről, 2015-ben:
"Háromból egy terhesség művi abortusszal végződik Magyarországon".
Tehát kb. 30 ezer abortusz évente, ha jól értem. "A megfogant magzatok harmadát abortálják, ez az arány jóval kedvezőbb, mint a hatvanas években jellemző 45-50 százalék" A 18 év alatti nők közül minden tizedik veteti el magzatát, spontán vetélésre pedig további 12-13 százalékuknál kerül sor."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!