Miért ilyen nagy a pocim?
Fel vagy puffadva. Hidd el, nem olyan nagy, mint amilyennek tunik :D en is fel voltam puffadva, 13 hetesen mar reg eszrevettuk en es a hozzamtartozok, hogy terhes vagyok, pedig a bababol meg semmi nem latszodott, csak tudtuk, hogy milyen alapbol a hasam.
Aztan 3 honaposan a tesom szerint mar ugy neztem ki, mint egy 9 honapos, most 9 honapos vagyok, es visszaneztem a 3 honapos kepeimet, "szinte semmi hasam nem volt" :D majd ha visszanezed 9 honaposan a mostani kepeket(ha csinalsz) akkor latni fogod, hogy ez meg semmi
Én is azt hittem, hogy mennyire látszik a hasam ennyi idősen, mint te. Készültek képek rólam a tengernél 13. hetesen, akkor úgy néztem ki, mint aki picit bevacsorázott. Most 30 hetes vagyok, már feltűnő a hasam, és most nézek ki úgy, mint amilyennek hittem akkoriban magam.:)
A puffadás egy áldás lesz, amikor elmúlik majd a 12. hét után, meglátod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!