Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem akarok a gyerek apjával...

Nem akarok a gyerek apjával maradni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nemrég derült ki, hogy babát várok. Egyre inkább úgy érzem, hogy nem akarok a párommal együtt lenni, egyszerűen idegesít, nem tudom vele elképzelni a jövőt. Második baba egyébként, de az első nem tőle van.
2016. jan. 6. 21:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mindenkepp varj.

En ugy jartam, hogy most 6 honapos a babam, es a parom inkabb az exehez menne vissza.

Hagyom, had menjen. Inkabb egyedul mint egy ilyennel.

Varj meg a szulesig, meg utana is hatha csak a hormonok.

2016. jan. 7. 00:50
 12/13 anonim ***** válasza:

Van egy ismerős csaj a baráti körünkben. Neki volt egy házasság nélküli gyereke. Aztán összejött egy sráccal, esküvő, gyerek. Nem volt 1 éves a gyerek, amikor a csaj az új pasijához költözött, most neki is szülni fog.

Szóval 3 gyerek 3 apától, és még nincs 30 éves. Van ilyen.

De esélyes, hogy csak a hormonjaid szórakoznak veled. Várj még, ne hagyd el. Egyedül nevelni sokkal nehezebb.

2016. jan. 7. 06:03
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el kineziológushoz vagy hellinger terápiára (tudok ajánlani), mert egyértelmű h terhességkor aktiválódik nálad ez, amit fel kellene oldani, mert újra zátonyra futsz majd.
2016. jan. 7. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!