Egyszer már használtam a pantatex oval hüvelykúpot és akkor nem estem teherbe, de viszont mégegyszer használtam és félek h most teherbe eshetek . Szerintetek ha egyszer már használt használni fog mégegyszer?
# 2: A görcsölés semmit nem jelent önmagában, én egész hétvégén görcsöltem, mintha meg akarna jönni. Nem jött meg és lett két pozitív tesztem.
Azért az is számít, hogy a ciklus melyik napján voltatok együtt.
És amikor terhes vagy, mit érzel?
Ha még nem voltál, elárulom: a legtöbb nő ugyanazt érzi, mint mielőtt megjön, sőt a legtöbbnél a "mindjárt megjön - érzés" hetekig eltart a pozitív teszt ellenére.
Nem, valóban nem úgy működik, hogy ha egyszer "használt", máskor is fog. A nem hormonális fogamzásgátló módszerek hatékonysági foka nagyban függ attól, hogy a ciklusod mely időszakában használtad.
13 napja történt ugye h feltettem ,de semmit nem érzek nincs hányingerem meg semmi
akkor most mi lehet???
Az "remek", mert ez azt jelenti, hogy leges legtermékenyebb időszakodban használtad. Ciklushossz mínusz a luteális szakasz átlagos hossza = ovuláció.
25-14=11 -> valószínűsíthető ovuláció napja
7+4=11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!