Van köztetek olyan, aki úgy esett teherbe, hogy ugyan nem tervezték, de a védekezést se vitték túlzásba?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért nem mondtátok eleve ki? Párommal lassan időszerű lesz a téma, de még nem beszéltünk meg konkrétumokat. Úgy különösebb oka nincs, amiért várnunk kéne, mégse mondtuk még ki. Volt egy kis gondom a fogamzásgátlóval, így még nyáron abba kellett hagynom. Azóta "csak" Pharmatexxel vagyunk együtt. Erre párom valamelyik nap mondja, nem is érti miért tömik a nők magukat fogamzásgátlóval, mikor a Pharmatex is van annyira biztonságos. Mondtam neki, hogy ne vicceljen már, együtt olvastuk a betegtájékoztatót és a netes véleményeket... Erre kb. azt mondta, ja, akkor többet nem csináljuk így. Következő pillanatban meg azt mondja, ha ez csak ennyire biztonságos, akkor minek bohóckodunk vele, miért nem csináljuk eleve naptármódszerrel? Az is van ennyire biztonságos és még pénzbe se kerül?2016. jan. 5. 11:03
11/15 anonim válasza:
A párom még nem akart gyereket én igen. Nekem is gondom volt a fogamzásgátlóval, konkrétan meddővé tett. Nagyon féltem, h sosem lesz gyerekem így a 30-hoz közel. Mi a jó öreg megszakításos módszert választottuk, ilyen háttérrel. Nem is estem teherbe azalatt a 2 èv alatt. Aztán úgy voltunk vele egy alkalommal, hogy nem védekezünk sehogy. Na ennek baba lett a vége. Párom kiakadt,egy hónap kellett, h örülni tudjon neki. Nwgyon örülünk hogy így alakult.
12/15 A kérdező kommentje:
Utolso! Akkor a korban mar azert benne voltatok, parod megse akarta korabban? Mivel indolkolta? Vagy friss volt a kapcsolat? Ha nem igy alakuk, mikorra terveztetek volna? Bocsi, csak kivancsi vagyok. Mert tavaly ilyenkor parom nagyon elzarkozott a tematol, de ra fel evre mar at lehetett vele beszelni. Megha konkretumban ugye nem is maradtunk.
2016. jan. 9. 09:40
13/15 anonim válasza:
8 éve vagyunk együtt. Félt a felelősségtől, éretlen volt, ezt nem ő mondta, én látom így. Rengeteget változott azóta, hihetetlen milyen erőt tud adni egy gyerek.
14/15 anonim válasza:
Kedves 8-as,azon h szoptatas es fogamzasgatlo mellett jott ossze!
15/15 anonim válasza:
De hát Te magad írtad, hogy nem jöttek be a fogamzásgátló módszerek, ezért hagytátok a fenébe és csak élveztétek egymás társaságát. Ebből arra lehet következtetni, hogy nem védekeztetek. Aki pedig azt hiszi, hogy szoptatás alatt teljes biztonságban van, elég naiv és tájékozatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!