Használhatok-e hüvelyzuhanyt 3. hetes terhesen mert folyásom van?
Figyelt kérdés
2007. nov. 9. 20:16
1/3 anonim válasza:
szia!Én úgy tudom terhesség alatt nem szabad hüvelyzuhanyt használni.Szerintem ne csináld,nehogy bajt okozz,inkább menj el dokihoz!
2/3 anonim válasza:
Terhesség alatt normális a folyás, inkább egyeztess orvossal, hgy milyen jellegű a folyásod és kell-e kezelni. Ilyenkor természetes a tisztulás.
3/3 anonim válasza:
Nekem volt hüvelyfertőzésem egy hete és a doki irrigálást írt fel a kúp és a krém mellé mert azt mondta h a fertőzött váladékot előbb ki kell öblíteni utánna hat csak rendesen a kúp. Annyit mondott csak, hogy nem szabad olyan mélyen mint máskor csak ovatosan. De mindenképp konzultálj orvosoddal mielőtt csinálsz bármit is!!! A folyás normális ha nem viszket és nincs szaga stb. 13hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!