Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hónapos terhesen ha egy fél...

5 hónapos terhesen ha egy fél napot olyan nadrágban kellett eltöltsek, ami kicsit megnyomta a hasam, de nem szorított erősen, árthatott valamit?

Figyelt kérdés
2007. nov. 9. 20:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
szia!Hát nem tett jót,de maradandó károsodást nem okozott sztem.Én most kezdtem az 5.hónapot,de megőrülök ha szorít vmi.Azért vigyázz magadra,ne csinálj ilyet:)
2007. nov. 9. 20:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan nagy baj lenne, érezted volna. A baba bizti jelezte volna. Biztos nem egészséges, de még én is kicsit szoros naciba járok, mert már minden kicsi, de még nem vettem másikat. Igyekszem viszont, mert engem is zavar. Próbálj kényelmes ruhát húzni, de ne izgulj, baj biztos nincs:-)
2007. nov. 9. 20:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem öt hónaposan már mindenképp vegyél egy kismamanacit. Nem olcsó de sokkal kényelmesebb és te is nyugodt lehetsz hogy nem nyomod a kisbabádat!
2007. nov. 10. 07:43
 4/4 anonim válasza:
Nem akarok ismétlésbe bocsátkozni, szerintem is már észrevetted volna, ha ártott volna. Amúgy én kismama övvel oldottam meg ezt a problémát, ami alatt a cipzár teljesen nyitva volt, viszont teljesen eltakarta. Ez sokkal olcsóbb megoldás, mint külön nadrágot venni, ha amúgy a csípődre még jók a nadrágjaid, és így egyáltalán nem szorít!
2007. nov. 13. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!