Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Erős méhösszehúzódásokra...

Erős méhösszehúzódásokra ébredtem, lehet valami baja ettől a babának? Szexuális tartalmú álmaim voltak, hát nem is tudom hogyan írjam szóval elélveztem egymás után kétszer a másodikra ébredtem és ekkor észleltem az összehúzódásokat.

Figyelt kérdés
Ilyen még életemben nem fordult elő velem, 7 hetes babás vagyok.Amúgy ez normális?
2008. szept. 16. 11:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Normális! Ha így összehúzodik a méhed-ettől semmi baja nem lesz a babának-mert a méhed ilyenkor vért pumpál a baba felé. tele oxigénnel. Lesz ilyen máskor is-ettől még nem vetélt el senkisem és a babának sem lett semmi baja. Az enyém már 3 éves-és rendszeresen voltak ilyen álmaim-ja és veszélyeztetett terhes voltam. Nyugi!
2008. szept. 16. 11:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Normális, velem is gyakran előfordul, mivel elég ritkán szexelünk, mert nagyon kényelmetlen. A babának semmi baja, 2-3 hét, és előbújik. Ne aggódj.
2008. szept. 16. 11:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát inkább maradjon még legalább 30 hétig az anyukája hasában!!!!
2008. szept. 16. 11:47
 4/5 A kérdező kommentje:
gondolom nem az enyémre gondolt hanem a sajátjára
2008. szept. 16. 12:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért voltak méhösszehúzódásaid, mert az erotikus álmok hatására oxitocin termelődött a szervezetedben, ami fokozza a simaizmok összehúzóását. Ha majd jársz POSE-ra, akkor vénásan fogják ezt az anyagot adni, hogy kiváltsák az összehúzódásokat.
2008. szept. 16. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!