Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetes vagyok. A terhességem...

11 hetes vagyok. A terhességem előtt nagyon-nagyon ritkán éreztem, hogy fáj a gyomrom? .

Figyelt kérdés

Vagy nem is fájt, inkább hajolásnál mintha nyomodott volna a gyomorszáj:(

De amióta babás vagyok már-már kibírhatatlan, és gyakran fáj is, vagy ég felváltva hol ez,hol az.Mi lehet ez?Kezdek nagyon félni:(((((((((((((((Mennem kellene a belgy. vizsgálatra is de, tényleg félek, nem is tudom,hogy merek elmenni, hátha nagyobb bajom van:(((((((((((

2010. márc. 25. 15:53
 1/2 A kérdező kommentje:
Még annyi,hogy az étvágyam megvan,folyton ennék ezzel nincs gond.de van,hogy kicsit többet eszek akkor is fáj:(
2010. márc. 25. 15:54
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Talán több a gyomorsavad, nem?Nálami is ez volt/van, Renni-t szedek rá, te is nyugodtan kipróbálhatod, kismamák is szedhetik.Nekem javitja valamennyire ezt az érzést.Ja, és még a Salvus viz is jó rá, ezt patikában, natura boltokban tudod megvenni.

Boldog Babavárást

22 hetes km.

2010. márc. 25. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!