Van itt olyan kismama, aki Ausztriában él? Esetleg tudsz magyar nőgyógyászt Bécs környékén?
Mi a férjemmel Bécs mellett lakunk és dolgozunk, de sokat járunk haza, és eddig még csak Magyarországon voltam orvosnál. Mivel mindkét országban érvényes a Taj-om, így nem tudom, hogy elég-e, ha csak Mo-n megyek vizsgálatokra?
Köszi, ha valaki tud segíteni!
Face-n van Bécsi kismamás csoport!
Barátnőm Bécsben lakik és magyar orvoshoz járt és nála is szült.
Szia!
Én Bécs mellett dolgozom, és épp kismama vagyok :), csak én nem élek kint. Kint is el kell menni orvoshoz, hogy megkapd az osztrák juttatásokat, pláne, ha ott szeretnél szülni. Bécsben van Neumann Etelka, őt nagyon dícsérik. Én Badenbe járok egy magyar dokihoz. Nagyon rendes. Én rosszat nem tudok róla mondani. Ha bármi kérdésed van, amiben tudok segítek ;) :)
1-es Sajnos nincs Facebookom, de ezért megérné regisztrálni, na majd meglátom! :-)
2-es Köszi! Mi hetente ingázunk, de ugye ide vagyok bejelentve, tehát az itt töltött munka után fogom kapni (remélhetőleg) a támogatásokat. Szülni Magyarországon, Pesten szeretnék. Ráadásul úgy tűnik, hogy nem leszünk már sokáig idekint, tehát csak a kötelező vizsgálatokat szeretném itt megejteni, nem akarok értük fizetni sem, mert mindent otthon csináltatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!