Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9,5 hetes terhes vagyok. Ha...

9,5 hetes terhes vagyok. Ha elveténék, annak ilyenkor már lenne tünete?

Figyelt kérdés
ilyen kor is feltud szívódni 20-30mm magzat?Félek mert az idén már volt egy abortuszom üres petezsák miatt.De most biztatóbb a helyzet mert már szivhangot is hallottunk.Olyan soká lesz még a 12.heti uh hogy addig beleőrülök.Vagy evvel mindenki igy van.
2008. szept. 16. 10:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A legjobb hogyha nem is gondolsz ilyenekre.

Egyébként nem mindig lehet észrevenni,ha felszívódik,de ezekre a legtöbb esetben a 8. hét előtt fény derül.

Én is mindig mindenen paráztam,de azzal nyugtattam magan,hogy minden rendben lesz,meg persze mi ezt nem tudjuk befolyásolni,akár mit is csinálunk ezek a dolgok sajnos nem rajtunk múlnak.

Boldog Babavárást kívánok neked !

2008. szept. 16. 10:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A vetélés rendszerint vérzéssel, vagy hasi görccsel jár, ami miatt rögtön orvoshoz kell fordulod. Persze vannak, olyan esetek is, mikor semmi nem utal a vetélésre, de ez a ritkábbik eset. Nem szabad ezen rágodni.De együttérzek veled, mert én is alig vártam az ultrahangot, hogy megtudjam minden rendben a babával.

2008. szept. 16. 10:13
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2 missed ab-om volt.Az elsőt 11 hetesen vették észre,de a méreteiből következett,hogy már 2-3 hete nem élt.Még most is emlékszem az UH-s képre,kis kéz és lábkezdemények...Annál csak azt vettem észre,hogy erős szagú,zöldes folyásom volt.A 2. 9 hetes volt,de ott már üres volt a petezsák.A 3. terhességnél viszont már kaptam Utrogestant és így születhetett meg a kisfiam.:)
2008. szept. 16. 10:42
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Vannak egyértlmű jelei a vetélésnek.Én 7 hetes terhes voltam a mai napig de ma kellet mennem UH-ra és ott jöttek rám a görcsök.Mostmár vérzem is.Az UH nem mutatott már semmit.Tehát erős görcsök az alhasban és vérzés.Nálam csak az alhasi görcsök jelentkeztek előszőr,aztán vérzés.Remélem nem kell holnap"kaparásra"mennem"már volt rosszélmeényem!

REmélem nálad minden rendben.Én most nagyon elkeseredtem!Minden jót!

2008. szept. 16. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!